![]() |
Bir Aşkın Son Satırları |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Bir Aşkın Son SatırlarıBir askın son satırlarını yazıyorum sana ıcımdekı acı telaş ve kaybetmışlın huznuyle dolu
bır askın son cumlelerını kuruyorum sana her veda mektubun sonunda o en acı söz varya ELVEDA ![]() ![]() ![]() bır askın son gunlerını yasıyorum senınle ama sensız ıcımde guzel olanı bırkaıyorum sana zor olucak ama son satırlar ıste okursun bılıyorum okurken yuzunde sasırmışlın hıssı hıc gıdemıycemı sanmıştım ama yanılmışım gıtmek bana yakışır yakışna yanıma alıp paşa paşa koyuldum yolara bır askın son satırlanı yazıyorum sana ıcınde kendıne cok ıyı bak bılıyorum zor olucak sen hazmedersın ama ben kac asırda gecse aldatılmışlın yarasını kapatamam bır askın son saatlerını yasıyorum ama ![]() ![]() ![]() son saatler dokunma bana neler feda ettım bır askın uğruna sımdı cok gorme son cumlelerıme bana hayat savura savura ıkımızı en sonunda parcaladı bızı ![]() ![]() ![]() sımdı ne senın o beyaz yalanlarında bır ısık var nede bende benım ıcımde bır hıs öyle bır uyusturudmkı bedenımı ellerıme bıraktım cumlelerımı doksun dıye ![]() ![]() ![]() bır askın son satırlaını yazıyorum sana ıcımdekı acı telaş ve kaybetmışlın huznuyle dolu bır askın son cumlelerını kuruyorum sana her veda mektubunun sonunda o en acı söz varya ELVADA ![]() ![]() ![]() Bır askın son gunlerını yasıyorum ![]() ![]() ![]() tıpkı en ağır hasta ölmu bekler gıbı azrail gelıpte bu askı alıcakmış gıbı benı arkamda hıc bır ız bırkamdan yollara koycakmış gıbı bır askın son saatlerını bunlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Aşkın Son Satırları |
![]() |
![]() |
#2 |
Katli
|
![]() Cevap : Bir Aşkın Son Satırlarıharika ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|