![]() |
Hep Bir Yanım Boşluk, Bir Yarım Eksik. |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Hep Bir Yanım Boşluk, Bir Yarım Eksik.Hep bir yanım boşluk kalacak, bir yarım eksik ![]() Her hatırlayacağım anda üzüleceğim ![]() Gözlerim dolacak ama elimden birşey gelemeyecek ![]() Bir daha olmayacağını iyi bileceğim ![]() Sonra, bir sonbahar akşamında her manası eksik cümlede yad edeceğim seni ![]() Doğru düzgün cümleler kuramam ben ![]() O yüzden hep aklımda olacak gülüşlerin ![]() Ama sadece hayal sadece bir silüet gözlerin ![]() ![]() Seni bir daha göremeyeceğim ![]() Biliyorum belki hissedemeyeceğim ![]() Ama ben yaşadıkça bileceğim, evvelden olduğunu içimde ![]() Bir gülüşün arasına sıkışacak elbet hüzünlerin ![]() Rahat bırakmayacak, evet belkide uyutmayacak ![]() Ama dedim ya işte elimden birşey gelmeyecek ![]() ![]() Birşey yapamamanın o aciz hüznü boynumda bir kolye ![]() Sesin kulaklarımda bir çınlama olacak sensizlikte ![]() Üstesinden gelmeye çalışacağım, kendimi kandıracağım ![]() Evvela ben gülerek onlara kendime inandıracağım ![]() Elbet soracaklar ''İyi misin'' diye ![]() ![]() Bir gözümü kör hissedeceğim ![]() Bir kolumu eksik ![]() Belkide bir gece yarısı uykularım yarım kalacak ![]() Ama hep bileceğim, hep hissedeceğim o olmayan yanımı ![]() Eksik olan yarımı ![]() ![]() ![]() Sen bir daha olmayacaksın bu dünyanın benimle olan tarafında ![]() Sen artık sende ayrı bir dünya ![]() Ben ise cehennemde yanan bir muamma ![]() ![]() Hiç bir zaman bilemeyeceksin bana ne olacağını ![]() Çünkü ben bir daldım, sen geldin beni kırdın ![]() Sonrada gidip ateşlere atıp yaktın ![]() ![]() Küllerimi rüzgara savurdular gelipte ![]() Sen ise, sadece benden ısındın ![]() ![]() Derdim ya hani ''Üşüyorsun' diye ![]() ![]() Belki birgün omzuna konan bir kelebek hatırlatır beni ![]() Belkide fırtına çıktığında, rüzgarın o kalın sesi ![]() Bilmiyorum, belkide omzuna konan kelebeği kovalayıp, Rüzgar çıktığında kulaklarını tıkarsın ![]() İnanırım, benden hep kaçarsın ![]() Ama bir gece yalnız kaldığında, Elbet hüznüm çöker omuzlarına ![]() İşte o zaman anlarsın ![]() İşte o zaman ne tıkayabilirsin kulaklarını, Ne kovalayabilirsin o kelebek gibi duygularını ![]() Sadece birkaç düşünceyle serzelersin omuzlarını ![]() ![]() 'Banane' dersin içinden, geçer gider öyle değil mi ![]() ![]() Ama birikir, birikir birgün banane bile dedirtmez sana ![]() Tıpkı şuan bende kopan fırtınalar gibi ![]() Gözlerime çakan şimşekler gibi, anlamsızlıklarda boğulursun ![]() Ama beni hiç bir zaman anlayamazsın ![]() Hiç bir zaman çektiklerimi tadamazsın ![]() Çünkü sen, benim sevdiğim gibi kimseyi içinde saklayamazsın ![]() ![]() alıntı
![]() |
|