![]() |
Zor Dostum Zor.. |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Zor Dostum Zor..TOKAT'ta 7 şehit verdiğimiz terör saldırısıyla ilgili şu sözleri duyduğumuza inanamadık ![]() ![]() - Türkiye'de siyaset yapan partilerin işini biraz daha kolaylaştıracak bir eylemi akıllıca planlamış olabilirler ![]() - Taşeron örgüt kullanılmış olabilir ![]() - Saldırı olduğunda hemen bir örgütün adı telaffuz edilmemeli ![]() - Bilgiler gösteriyor ki, belli bir merkezden belli eylemlerin yönlendirildiği gerçek ![]() - Kurt, puslu havadan hoşlanır ![]() - Bu bir provokasyon ![]() - Herkes bizim mezarımızı kazmaya çalışıyor ![]() - Bir karanlık güç düğmeye bastı ![]() - O bölge bir zamanlar Ergenekon Davası'nda yargılanan bazı sanıkların üssü halindeydi ![]() - Bu nedenle, saldırının arkasında, önünde ne varsa mutlaka ortaya çıkarılacak ![]() Yani, dilleri "PKK yapmıştır" demeye varmadı bir türlü ![]() Lafları hep dolandırdılar, evirdiler, çevirdiler, sorumluluğu terör örgütünden uzak tutmaya uğraştılar ![]() Ergenekon iması uyandırarak, kafalarda soru işaretleri bırakmaya sanki özel gayret gösterdiler ![]() Nedense, katliama başka fail arama çabası içine girdiler ![]() Bütün bunlar inanılır gibi değil, ama ne yazık ki gerçek ![]() ![]() * Peki sonuçta ne oldu? PKK dün açıklama yaparak, saldırıyı kendilerinin gerçekleştirdiğini duyurdu ![]() Sadece duyurmakla kalmadı, ayrıntılı biçimde gerekçelerini de sıraladı ![]() Şimdi ![]() ![]() Yukarıdaki beyanlarla milletin kafasını karıştıranlar ya da olayı ısrarla başka yönlere çekmeye çalışanlar ne diyecekler, ilgiyle bekliyorum doğrusu ![]() ![]() * Endişem şudur ki ![]() ![]() - Ülkede böylesine acımasızca bir kutuplaşma varken ![]() ![]() - Kimin yaptığı açıkça belli olan kanlı saldırıda bile başka imalar yaratma düşüncesi ağır basarken ![]() ![]() - Katillere neredeyse hoşgörüyle bakılırken ![]() ![]() - Her olayda siyasi hesaplaşma eğilimi gösterilirken ![]() ![]() - Şehitlerin ardından bile bir araya gelemezken ![]() ![]() - Cenazelerde dahi aynı duyguları paylaşamazken ![]() ![]() Memleketin iki yakası zor bir araya gelir, zor ![]() ![]() OSMAN GENCER |
![]() |
![]() |
|