![]() |
Bileklik Ve Kolye Seti Yapın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bileklik Ve Kolye Seti Yapınİster kolye olarak isterseniz bileklik olarak kullanabileceğiniz güzel bir çalışma ![]() Çalışmamız bittiğinde şekildeki gibi görünecek ![]() ![]() Bunun için ihtiyacımız olan malzemeler 2 tür boncuk ve isteğe bağlı ip veya telimiz olacaktır ![]() Boncuklarınızı 2 e 1 şekilde istediğiniz uzunluğa göre sıralayın ![]() ![]() İstenilen uzunluk sağlandıktan sonra bir u dönüşü ile geriye doğru aynı şekilde 2ye 1 şekilde olduğu gibi giriş yapın ![]() ![]() ![]() Girişlerinin bu şekilde olacak ![]() ![]() İsteğe bağlı olarak istediğiniz kadar kalınlıkta bileklik veya kolye için sıra ekleyin ![]() ![]() Her bir uçtan dönüşlerde aynı yöntemi kullanarak dönebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Kolay Gelsin ![]() Güle Güle Kullanın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bileklik Ve Kolye Seti Yapınboncukların boyutları ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bileklik Ve Kolye Seti Yapınboncukların boyutlarıyla ilgili bir şey oldunu sanmıyorum çünü bu konuda bilgim çok bende bir ara kolya yapıp satıyordum boncuklarının botunun kolyeyi etkileyeceni sanmıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bileklik Ve Kolye Seti YapınBileklik ve Kolye Seti Yapın ![]() |
![]() |
![]() |