![]() |
Bebek Yeleği Anlatımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Yeleği AnlatımıBebek yeleği anlatımı| Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri öreceğiniz yeleğin ölçüsüne göre ilmek atın ve video yu izleyin örmesi bu kadar örneğin adı marull ip olarak annem yazlık uyandığında hemen giydirmem için lif ipinden başladı çok hafif ve yazlık bir yelek oldu yani ilmek sayısını söylesemde diğer iplere çok olur ondan dolayı siz kendiniz ilmek sayısını ayarlayın |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Yeleği Anlatımı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Yeleği AnlatımıDüz Örgü ![]() Düz Örgü İlk Ders Öncellikle Düz Örgü' nün nasıl yapıldığı konusunda bilgi verelim ![]() ![]() Adım 1: İlk olarak, şişimizi ilmeğimizin bize bakan tarafından arkaya doğru batıyoruz ![]() Adım 2 : Sonra İpliğimizi arkadan öne doğru şişe doluyoruz ![]() Adım 3 : Son olarak da battığımız yerden ipliğimizi çekip şiş üzerine alıyoruz ![]() Böylece ilk olarak düz örgü tekniğini anlatmış olduk ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Yeleği Anlatımı |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Yeleği Anlatımı![]() ![]() ![]() ![]() | Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri| Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri| Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri| Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri| Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri| Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Yeleği Anlatımı |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Yeleği AnlatımıBebek yeleği anlatımı| Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Yeleği Anlatımı |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Yeleği AnlatımıBebek yeleği anlatımı| Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebek Yeleği Anlatımı |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek Yeleği AnlatımıEn güzel bebek örgüleri resimleri 2012 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|