Anlatımlı Bebek Yeleği Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anlatımlı Bebek Yeleği YapılışıAnlatımlı Bebek Yeleği Yapılışı ![]() ![]() Bu yeleği annem ördü Yapımı çok kolay ve zevkli Annemin ellerine sağlık![]() ![]() yeni örgüye başlayacaklar için örmesi çok kolay bir bebek yeleği![]() 90 ilmek başlıyoruz 3 sıra haroşa yapıyoruz1 sıra 8 haroşa, 12 ters, 1 arttır, 1 ters, 1 arttır, 10 ters, 1 arttır, 1 ters 1arttır, 26 ters, 1 arttır, 1 ters, 1 arttır, 10 ters, 1 arttır, 1 ters, 1 arttır, 12 ters, 8 haroşa(burda ilik evini de yapıyoruz)bu şekilde her üçgen için 5 er arttırma yapıyoruz![]() 4 tane üçgen olunca kolların arasını haroşa yapıyoruz ortadaki birer ilmekleri de kollara alıyorum 3 sıra haroşa olunca kolları kesiyorum ön ve arkayıda haroşa örmeye başlıyorum kolların altından 10 ar ilmek arttırıyorum kol altlarıda 3 sıra haroşa olacak arka tarafta kesmeleri yapmaya başlıyorum![]() kesmeler: 14 ilmek ör, 1 kes 1 arttır, 1 ör, 1 arttır, 1 kes, 13 ilmek ör, 10 ör, 30 ör, 1 kes, 1 arttır, 1 ör, 1 arttır, 1 kes, 31 ör, 10 ör, 13 ör, 1 kes, 1 arttır, 1 ör, 1 arttır, 1 kes, 14 ilmek ör Bu şekilde arttırdıklarımız 15 tane olana kadar yapıyoruz bu seferde 15 ilmek için 5 ör, 1 kes, 1 arttır, 1 ör, 1 arttır, 1 kes, 5 ör diğerini de yan tarafta 2 ilmek kalana kadar devam ediyoruz artan ilmekler 15 olunca aynı şekilde devam ediyoruz lastiğe gelince 15 etek lastiğine gelince 14- 15 ilmekte 1 er tane kesersek alt kıım daha düzgün olur 14 haroşada bir ilik evi yaparsan 5 ilik evi oluyor ![]() şimdiden kolay gelsin eğer anlatamadığım bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım![]() |
|
Anlatımlı Bebek Yeleği Yapılışı |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anlatımlı Bebek Yeleği YapılışıBebek ve çocuklara yeni örgü ceketler ![]() ![]() |
|
|
|