![]() |
Yeşil Bebek Yeleği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşil Bebek YeleğiYeşil Bebek Yeleği| Bebek Çocuk Örgü Kıyafetleri ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar bu yeleği ben 4 numara şişle ördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 80 ilmekle başlanır ![]() 5 sıra 1 yüz bir ters lastik örülür ![]() ![]() 1 ![]() düz, 1 artır, 1 düz, 1 artır, 8 düz, 1 artır, 3 al, 1 artır, 8 düz, 1 artır, 1 düz, 1 artır, 5 düz, 1 artır, 3 al, 1 artır, 5 düz, 7 lastik ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() artır, 14 düz, 7 lastik ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() artır,1 düz,1 artır,10 düz,1 artır,3 al,1 artır,10 düz,1 artır,1 düz,1 artır,7 düz,1 artır,3 al,1 artır,5 düz,1 artır, 7 lastik 6 ![]() 7 ![]() ![]() düz,1 artır,7 lastik 8 ![]() Bu şekilde devam edilr 3 delikten sonra yana tekrar örnek konulur 2 örnek arası haraşo olacak ![]() Arkadan yalnızca haraşo ördüğümüz yerler düz örülecek,diğerleri haroşa yapılacak ![]() Artırmalar sürekli ön taraftan yapılacak ![]() ALINTIDIR |
![]() |
![]() |
![]() |
Yeşil Bebek Yeleği |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşil Bebek YeleğiResim buyuk olduğu için link veriyorum Yeşil Bebek Yeleği| http://img131imageshackus/img131/7355/dscf2578cq1jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
Yeşil Bebek Yeleği |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşil Bebek Yeleğiresimleri göremiyoruz emek harcayıp yapılışını açıklamışsınız yazık olmasın |
![]() |
![]() |
![]() |
Yeşil Bebek Yeleği |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşil Bebek YeleğiYeşil ponponlu çok güzel örgü bebek yeleği , örgü bebek yeleği 2012 ![]() |
![]() |
![]() |
|