![]() |
Müsait Olunca Beni Sever Misin? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müsait Olunca Beni Sever Misin?Müsait Olunca Beni Sever misin? Müsait Olunca Beni Sever misin? Makale İçeri girer girmez neşeyle bağırdı: -Anne biliyor musun bugün yuvada ne oldu? - Görmüyor musun ? Telefonla konuşuyorum ![]() Herkesin sevdiği şey birbirine benzemiyordu ![]() ![]() Herşey erteleniyordu, telefon ve araba söz konusu olduğunda… Bir de eve misafir gele…cek oldu mu kendisine hiç yer kalmıyordu ![]() ![]() ![]() Mutfaktan tencere sesleri geliyordu ![]() -Sana yardım edeyim mi ? dedi, en sevimli halini takınarak ![]() -Hayırdır? Bir yaramazlık mı var? Bak bir de seninle uğrasmayayım ![]() ![]() Yorgunluk nasıl bir şeydi ? Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığında anneannesi oyuncağı yavaşça elinden alır : -’Nasıl yorulmuş yavrucak ![]() ![]() ![]() ![]() Yorgunluk gül kokulu bir uykuya dalmaksa eğer, neden annesi kendisiyle böyle kızgın kızgın konuşuyordu ![]() —Anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın ![]() ![]() —Uykuya dalayım da, gül kokuları kusur kalsın ![]() ![]() Bu kelimeden nefret ediyordu ![]() ![]() —Anneciğim sen yorulma, diye… —Yemekte konuşuruz çocuğum ![]() ![]() ![]() ![]() Hani siz yoruluyorsunuz ya…Eeee… ![]() ![]() Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılması gerekenleri hiç bilmiyorlardı ![]() ![]() Annesi öfkeyle söylenmeye başladı ![]() —Mum da yok! diye diye karıştırdı dolapları el yordamıyla ![]() ![]() ![]() Deli tavsanın duvardaki aksini getirdi gözlerinin önüne ![]() ![]() ”Bak deli tavşan” diyerek parmaklarını oynattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın çocuğun hiç konuşmadığını akıl etti ![]() ![]() ![]() Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek ![]() ![]() Uyandırmaktan korka korka küçük alnına bir öpücük kondurdu ![]() Çocuk sanki bir ipucu bekliyormuşcasına aralanan gözleriyle mırıldandı; — İşin bitince beni sever misin anne? dedi ![]() Kadın, sevilmek için randevu alan çocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı ![]() Lütfen sevgimizi yarınlara ertelemeyelim ![]() ![]() Unutmayalım ki, yaşamın en güzel yanı sevgidir ![]() Unutmayalım ki yarın kimseye vaat edilmemiştir ![]() |
![]() |
![]() |
|