![]() |
Mektup Örneği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mektup ÖrneğiKaradenizli Bir Babadan Oğluna Mektup Uy sevgili usagum, Allah in selami tabiidur ![]() Mektubumu çok yavas yazayrum, Çünkim bilirum ki,okuman zayuftur, çabuk okuyamazsun ![]() Benden sana sual edersen, Allahuma pin sükür iyiyum, yeni pir is buldum ![]() Emrimde 1500 e yakin adam var, hepside sessuz sedasuz, kendi hallerinde ![]() Ne is puldugumu soraysan söyleyecegum patlama, mezarluk pekçisi oldum ![]() Geçtigimiz hafta puraya iki tefa yagmur yagdu ![]() ![]() Bacin Emine bir usak doguracak, daha erkek midir kiz midir pelli degil, haçan o yüzden saga dayi mi oldin, teyzemi oldin söyleyemeyrum ![]() Saga kötü bir havadisim var Pahriyede askerlik yapan 10 usaguda kaybettuk ![]() Pindikleri denizaltu pozulmus, motoru turmus, inmis asagu, denizaltuyu itekleyup, motorunu çalistirmak istemuslar ![]() Temel emicende tükkan açtu, o da 30 a alduguni 25 e verir, sürümden kazaniyormus öyle dedu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin küçügün Ergin çok akullu usak çikti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlattu, meger ip sallaninca havanin rüzgarli olduguni; ip islanunca da yagmur yagduguni anlaymis ![]() ![]() ![]() Senin gönderdigun resmi alduk, pir yaninda bir Alman herif pir yaninda pir Alman karisi var, ortada da sen ![]() ![]() Yaa iste böyle usagim ![]() ![]() ![]() ![]() Baban NOT: Mektupa para koyacaktim, ama geç akluma geldi, zarfi kapatmisum |
![]() |
![]() |
|