| 
 | |||||||
|    | 
|  | Konu Araçları | 
| asker, eğitimde|tiyatro, kızlar, skeçler, tarihi | 
|  | Asker Kızlar Eğitimde|Tiyatro Tarihi Ve Skeçler |  | 
|  10-24-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Asker Kızlar Eğitimde|Tiyatro Tarihi Ve SkeçlerASKER KIZLAR EĞİTİMDE Asker kızlar tam teçhizatlı olarak koşar adım giderler  başlarında erkek bir çavuş vardır  ÇAVUŞ : Ay akşamdan ışıktır  KIZLAR : Ay akşamdan ışıktır  ÇAVUŞ : Yaylalar yaylalar KIZLAR : Yaylalar yaylalar ÇAVUŞ : Yüküm şimşir kaşıktır, dilo dilo yaylalar  KIZLAR : Yüküm şimşir kaşıktır, dilo dilo yaylalar  ÇAVUŞ : Komşu oğlunu zapteyle  KIZLAR : Komşu oğlunu zapteyle  ÇAVUŞ : Bizim kızlar aşıktır, dilo dilo yaylalar  KIZLAR : Bizim kızlar aşıktır, dilo dilo yaylalar  ÇAVUŞ : Takım dur! Asker kızlar dururlar ve çavuş ne derse onu yaparlar  ÇAVUŞ : Dirsek teması hizaya geç  Yat    Kalk    Yat    Sürün    Kalk    Baş parmağını uzat    Saçını çek    Dilini çıkar    Kulağını çek  VİLDAN : (Kendi kendine) Niye yapıyoruz bunları  ÇAVUŞ : Kim konuştu    KİM KONUŞTU    KİM KONUŞTU  Çavuş tek tek asker kızların suratlarına bakar, titremekte olan Vildanı'ın yanında durur  ÇAVUŞ : Sen    Çömez  VİLDAN : (Bir adım öne çıkar  ) Birinci bölük, üçüncü takım, ikinci manga, Salih'ten olma, Halime'den doğma, er Vildan Cıngıl, Sinop, Emret Komutanım  ÇAVUŞ : Niye konuştun? VİLDAN : Ben konuşmadım komutanım  ÇAVUŞ : Ben yalan mı söylüyorum? VİLDAN : Hayır komutanım  ÇAVUŞ : Niye titriyorsun? VİLDAN : Titremiyorum komutanım  ÇAVUŞ : Ulan ben yalan mı söylüyorum  VİLDAN : Evet komutanım  Yani    Hayır komutanım  ÇAVUŞ : Asker konuşmaz, asker titremez, asker üşümez, asker kupon biriktirmez, as-ker, ask-mez  Hepiniz istirahatlisiniz  Sen kal çömez  Asker kızlar çıkar, Vildan ile Çavuş kalırlar  ÇAVUŞ : Gel benimle! Sahnenin bir köşesine giderler  Orada bir kazan vardır  Kazanın başında dururlar  ÇAVUŞ : Sen bu kazanın başında nöbetçisin  VİLDAN : Başüstüne komutanım  ÇAVUŞ : Bu kazan cezalıdır  VİLDAN : Başüstüne  Bu kazan mı cezalı komutanım  ÇAVUŞ : Evet! Geçen sene bu kazanda pişen yemekten iki erimiz zehirlendi  Bu yüzden bu kazan cezalıdır  Bir yere kaçarsa yakarım askerliğini  VİLDAN : Başüstüne komutanım  (Komutan gidecekken) Komutanım, doğurursa vurayım mı? ÇAVUŞ : Ne? VİLDAN : Böyle doğuracak gibi bir hali varda    Doğurursa vurayım mı diyorum  ÇAVUŞ : Ulan kazan doğurur mu? VİLDAN : Kazanın kaçacağına inanıyorsunuz da, doğuracağına niye inanmıyorsunuz  | 
|   | 
|  | 
|  |