![]() |
Ali İle Oya -Skeç- |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali İle Oya -Skeç-Ali gel ![]() Geldim Oya buyur ![]() Ali ata bak ![]() Oya ata baktım ![]() Ali topu tut ![]() Oya topu tuttum ![]() Ali okul açıldı ![]() Oya okul ne güzel! Ali okula koş Oya okula koştum ![]() Ali bayrak as ![]() Oya bayrak astım ![]() Ali ılık süt iç ![]() Oya ılık süt içtim ![]() Ali su getir ![]() Al Oya bu su ![]() Ali çay demle ![]() Peki Oya pekiii ![]() Ali çamaşırları as ![]() Hıhııı Oya hıhıııı Ali iki yumurta kır ![]() Tabii Oya tabiiiiiiii Ali camları sil ![]() Ooolduuuu Oya olduuuuuuuuu Ali bakkala git ![]() Yuhhhhhhhh Oya yuhhhhhhhhh ![]() Ali bana diklenme ![]() Oya çeneni kapa ![]() Ali bir dediğimi iki etme Oya az ye de bir hizmetçi tut ![]() Ali canımı sıkma ![]() Oya ayağını denk al ![]() Ali beni tehdit etme ![]() Oya canıma yettirme Ali fişine itaat et ![]() Oya beni oraya getirtme ![]() Ali fişten kovuldun ![]() Sen kovmadın ben istifa ettim beleşçi Oya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali kısa kes ![]() Yok canım öyle kısa cümleler yok ![]() |
![]() |
![]() |
|