![]() |
Gitarımın Tellerine Aşklar Konar -Skeç- |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitarımın Tellerine Aşklar Konar -Skeç-GİTARIMIN TELLERİNE AŞKLAR KONAR(SKEÇ – KOMEDİ) YAZAN : TARKAN ÇUHACI ______Sokak Çalgıcısı bir caddede kendinden geçercesine gitar çalıp neşeli neşeli şarkı söylüyordur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KIZ – Pardon rahatsız etmek istemezdim ![]() ![]() ![]() ÇALGICI – Teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() KIZ – Yook onu kastetmedim ![]() ![]() ![]() ÇALGICI – Özüre gerek yok Sizin yerinizde olsaydım, belki bende aynı şeyi düşünürdüm ![]() KIZ – Rahatsız ettim sizi ![]() ![]() ÇALGICI – Yok estağfurullah ![]() KIZ – (telefon açar) Nerde kaldın ahmet ne zaman geleceksin? Nee! Daha yenimi otobuse bindin ![]() ![]() ![]() ÇALGICI – Haddim olmayarak soruyorum ama birini bekliyorsunuz galiba? Yoksa yanınızda biri var da benmi göremiyorum ![]() KIZ – (hafif güler) Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇALGICI – Nasıl olur ![]() ![]() ![]() KIZ – Efendim ![]() ![]() ÇALGICI – Dedimki sizin gibi güzel ve nazik bir bayanı bekletmeye utanmıyormu dedim ![]() KIZ –İltifatınız için Teşekkürler ![]() ![]() ![]() ÇALGICI – Yine haddim olmayarak birşey soracağım izin verirseniz ![]() KIZ – Buyrun sorun lütfen zaten şu anda konuşmaya çok ihtiyacım var ![]() ![]() ÇALGICI – Acaba o da sizi seviyormu? KIZ – Bir yıldır beraberiz, sevmeseydi herhalde şimdiye kadar ilişkimiz biterdi ![]() ÇALGICI – Peki sizin tahmininiz ne yönde? Acaba sizi seviyormu? Yoksa sadece hoşlanıyormu? KIZ – Bazen bende anlayamıyorum, seviyormu hoşlanıyormu yoksa sadece gönülmü eğlendiriyor ![]() ![]() ![]() ÇALGICI – Anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KIZ – Ne güzel konuşuyorsunuz? Bugün sizin gibi biriyle tanıştığım çok iyi oldu ![]() ÇALGICI – Benim ismim Özgür memnun oldum ![]() KIZ – Bende Bahar ![]() ![]() ÇALGICI – İsminiz de çok güzelmiş ![]() ![]() KIZ – Teşekkür ederim ![]() ![]() ÇALGICI – Bende Teşekkür ederim ![]() KIZ – (hafif güler) Hayırdır niye gülüyorsunuz ![]() ![]() ![]() ÇALGICI – (gülerek) Yok canım sizinle alakalı birşey değil ![]() KIZ – Peki ne oldu da birden böyle gülmeye başladınız ![]() ÇALGICI – Eee şeyy… oldu canımm ![]() ![]() KIZ – (güler) Allah allah hayırdır inşallah ![]() ÇALGICI – Hayır hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KIZ – Önemli değil anladım zaten bana gülmediğinizi ![]() ÇALGICI – Eee neye güldüğümü sormayacakmısınız? KIZ – Belki özel bir şeydir diye sormak istemedim ![]() ÇALGICI – Biraz önce isimlerimizi öğrendikten sonra bir sessizlik oldu ya ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gitarımın Tellerine Aşklar Konar -Skeç- |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitarımın Tellerine Aşklar Konar -Skeç-KIZ – Evet ne olmuş ![]() ÇALGICI – O sessizlik çoğu zaman daha doğrusu her zaman tahmin et hangi sihirli kelime ile bozulur ![]() KIZ – (ikisi birden) Bu aralar havalarda bayağı iyi gidiyor ![]() ÇALGICI – Bu aralar havalarda bayağı iyi gidiyor ![]() ![]() KIZ – Sakın kızma ama bu o kadar da gülünecek birşey değil yani ![]() ![]() ÇALGICI – Aslına bakarsan ben de çok şaşırıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KIZ – Bazen bende kuşları kıskanırım ![]() ![]() ![]() Galiba siz tüm bunları görebiliyorsunuz? Bu durumda böyle şakacı ve esprili bir insan olmak için zaten tüm bunları görebilmeli insan ![]() ÇALGICI – Görmek istemesende gösteriyorlar ![]() KIZ – (telefon çalar) Pardon! Ne var? Ne demek 10 dakika sonra ordayım ![]() ![]() ![]() ÇALGICI – Bazen çıldırmak güzeldir, insana herşeyi unutturur ![]() ![]() KIZ – Yani şimdi ben bir süre sonra bu sinirimi unutacakmıyım? ÇALGICI — Ne kadar rakı içtiğine bağlı, şey pardon ne kadar sinirlendiğine bağlı ![]() ![]() ![]() KIZ – Niye acaba o kadar içiyor bir derdi vardır mutlaka ![]() ÇALGICI – Olmazmı? Adamın bir karısı var, görsen erkek sanırsın ![]() ![]() KIZ – (güler) Ciddenmi? ÇALGICI – (Trakya ağzı ile konuşur) Tebe vallaha be yav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KIZ – Ne yaparsan yap kaderinden kaçamıyorsun galiba? Ama ben sizi burada saatlerdir işinizden alıkoydum konuşmaya dalınca insan düşünemiyor ![]() ![]() ÇALGICI – Bana katılırsanız çalarım ![]() ![]() KIZ – Ama ben pek şarkı bilmemki! ÇALGICI – Ben biliyorum sanki, aklıma ne gelirse onu söylüyorum ![]() ![]() KIZ – Benim sesimde çok kötüdür ![]() ÇALGICI – O konuda kimse elime su dökemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KIZ – O zaman ben bu durumda karga mı oluyorum? ÇALGICI – Benle beraber söylemezsen birazcık öyle oluyorsun ![]() ![]() KIZ – Peki tamam ![]() ![]() ÇALGICI – Tamam oldu ![]() ![]() ———– Çalgıcı ile kız şarkı söyleyip eğlenirler, bir yandan ufak ufak dans ederler ![]() KIZ – Ben çok yoruldum biraz ara versek mi? Sana söylüyorum (gözgöze gelirler) sana söylüyorum ![]() ÇALGICI – Efendim ne var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KIZ – (bakışmaları devam eder) Yok canım rezalettim ![]() ![]() ÇALGICI – Yok canım onları demin ben çağırdım (güler) Duymadınmı yoksa ![]() KIZ – Şeey ![]() ![]() ![]() ![]() ÇALGICI – Nasıl duymazsın telefonun çalıyor ![]() KIZ – Aa öylemi? Buraya gelen *** olsun ![]() ![]() ÇALGICI – Gözlerinde kalmıştık geçen sene bu sene bakalım nerde olucaz ![]() ![]() KIZ – Romantik olduğun kadar çok da esprilisin ![]() ÇALGICI – Eeee… yeter ![]() ![]() ![]() ![]() KIZ – (kucağına atlar) Evlenirim tabii manyak, hiç söylemeyecek sanmıştım ![]() ——–BİTTİ—— |
![]() |
![]() |
|