![]() |
Markette|Tiyatro Tarihi Ve Skeçler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Markette|Tiyatro Tarihi Ve SkeçlerMARKETTE OYUNCU KADROSU:
![]() ![]() (Oyun müşterinin kasaya doğru ilerlemesiyle başlar ![]() ![]() Müşteri:_Sizden şikayetçiyim efendim ![]() Kasiyer:_İyi günler demek istediniz herhalde hanımefendi ![]() Müşteri:_Hiç de öyle demek istemedim ![]() Kasiyer:_Tek sarılı mı çıktı hanımefendi? Müşteri:_Madem bu yumurtalar tek sarılıydı niye üzerine çift sarılı diye yazıyorsunuz? Kasiyer:_Olabilir hanımefendi bazen tek sarılı çıkar, bazen çift sarılı ![]() ![]() Müşteri:_Normal değil efendim Üzerine çift sarılı yazdığınıza göre çift sarılı çıkmalıydı ![]() Kasiyer:_Ne bileyim hanfendi ben çıkarmıyorum ya yumurtaları ![]() ![]() Müşteri:_Yumurtaları müdürünüz mü çıkarıyo? Kasiyer:_Dalga geçmeyin hanımefendi ![]() Müşteri:_Ben müdürünüzle görüşmek istemiyorum ![]() ![]() Kasiyer:_Aaa anladım ![]() ![]() ![]() Müşteri:_Lütfen beyefendi bunda dalga geçilecek bir şey göremiyorum ![]() (O sırada müdür gelir ![]() Müdür:_Ne o Semih bir sorun mu var? Kasiyer:_Hanımefendi yumurtaların tek sarılı çıkmasından şikayetçi Müdür bey ![]() Müdür:_Hepsi mi hanımefendi? Müşteri:_Evet hepsi ![]() Müdür:_Semih yumurtaları geri alalım ![]() Kasiyer:_Ama bu yumurtalar kırılmış geri alamayız ki… Müşteri:_Evet evet yumurtalarınız hem tek sarılı hem de kırılıyor beyefendi ![]() Kasiyer:_Japonlar kırılmayan yumurta icat etmediler ![]() ![]() Müşteri:_Ben bilinçli bir tüketiciyim üzerine çift sarılı yazarak beni kandıramazsınız ![]() Kasiyer:_Bakın kendiniz söylediniz ![]() ![]() Müşteri:_Kırılmayan yumurta olur mu beyefendi ![]() ![]() ![]() ![]() Müdür:_Ne güzel işte, kazançlısınız ![]() ![]() Müşteri:_Hormonlu diyorum hormonlu ![]() ![]() ![]() Kasiyer:_Müdür bey bayan geldiğinde boyu 1 ![]() ![]() ![]() Müşteri:_Siz bana hıyar mı demek istiyorsunuz? Ben hormonlu yiyecek yiyip şöyle böyle olamam ![]() Müdür:_Şöyle böyle nasıl yani? Kasiyer:_Sizin o yöne doğru bir eğiliminiz varsa lütfen suçu hıyarlarımıza atmayın hanımefendi ![]() Müşteri:_Ne yani ben şöyle böyle miyim? Kasiyer:_Merak etmeyin hanımefendi ![]() ![]() Müdür:_Neyse Semih bir bak bakalım bayan bizden daha neler almış ![]() (Kasiyer yerine oturur ![]() ![]() Kasiyer:_2 kilo şeftali ![]() (Kadın yavaş yavaş kaşınmaya başlar ![]() Müşteri:_Ben şeftaliyi tüysüz diye almıştım ama tüylü çıktı ![]() Kasiyer:_Alırken fark etmediniz mi hanımefendi ![]() ![]() Müşteri:_Poşet içinde aldım ![]() ![]() Kasiyer:_2 kilo şef-ta-linizi geri alıyoruz ![]() Müşteri:_Ayy yeter yeter şeftali demeyin dedim ![]() Kasiyer:_1 adet kıvırcık marul ![]() Müşteri:_Kıvırcık yazıyordu ama dümdüzdü ![]() Kasiyer:_Ne yani buraya gelen marullara düz fön mü çekiyoruz? Müşteri:_Aman neyse canım onu da alın ![]() Kasiyer:_1 adet tuvalet kağıdı ![]() Müşteri:_Çok sertti ![]() Kasiyer:_2 tane sabun ![]() Müşteri:_Hiç köpürmedi ![]() (O sırada içeriye iki hemşire gire ![]() I ![]() ![]() II ![]() (İki hemşire deli gömleğini giydirmeye çalışırlar ![]() Müşteri:_Ama bunun kolları çok uzun, daha kısası yok mu? (Kasiyer ve müdür gülerek ellerini birbirine vururlar ![]() PERDE KAPANIR… Oyun Yazarı: COŞKUN BİNEKTAŞI Görev Yeri: BOZDOĞAN MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU AYDIN / BOZDOĞAN Görevi: TÜRKÇE ÖĞRETMENİ |
![]() |
![]() |
|