![]() |
Sigarayla İlgili Tiyatro |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sigarayla İlgili TiyatroSigarayla ilgili tiyatro Sigara ve Hayat Belediye hoparlöründen anons yapılır (İLAN) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu duyan Hurşit sigara elinde olduğu halde -Allah ![]() ![]() Bu yarışmayı kazanırsam araba alırım ev alırım evlenirim gezer tozarım ![]() ![]() ![]() Eşofmanını giymiş ,Sigara ağzında antrenmana başlar ![]() -Hurşit hayrola sigara ağzında antrenman mı yapıyorsun? -He vallaha duymadın mı Gebze Belediyesi sağlıklı yaşam için atletizm yarışması düzenlemiş 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmet amca -Yapma yahu (Hurşit öksürdükten sonra sigara ağzında ) -Valla yarışmayı bir alırsam araba alacam ev alacam, evlenerek gezip tozacağım ( ve öksürür) ![]() -Yahu Hurşit hem sağlıklı yaşam koşusuna hazırlanıyorsun, hemde sağlıkla tezat sigaranı ağzından bırakmıyorsun -Sigara bana zarar vermiyor, bilakis bana güç ve kuvvet veriyor ![]() ![]() - Yahu bırak Allah’ını seversen be Hurşit sigara insana güç kuvvet mi verir ![]() ![]() ![]() - Aman bey amca atın ölümü arpadan olsun ![]() ![]() -Bak evladım 3 dönümlük bir arazi bakımlı olunca ürünü bol bakımsız olunca ürünü az olduğundan tarlanın büyüklüğü aynı değil midir? -Bunu bilmeyecek ne var tabi ki aynıdır ![]() ![]() ![]() -Bak evladım ben sadece tarlayı misal olarak verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Anlaşıldı anlaşıldı Ahmet amca sen benim sigarama taktın zaten bu fakirin eğlencesi ve zevk aldığı sigarası kaldı ![]() ![]() ![]() Yarışma günü hazırlıkla yarışmacılar arasında hoplayarak zıplayarak devam eder ve yarış çizgisine gelinir ![]() ![]() Hurşit tökezlemeye başlar öksürür, yarışçılar onu geçerek arayı bil hayli açarlar ![]() ![]() -Ah ve gitti bir milyarım nede hayaller kurmuştum ![]() ![]() ![]() ![]() İki genç :”hayallerinizi ve hayatınızı söndürmeden sigaranızı söndürün” pankartıyla sahneye çıkarlar ![]() Bu esnada yine iki genç yere yığılmış Hurşit’in koluna girerek sürükler bir şekilde sahneden çıkarırken, Hurşit yarı duyulur bir sesle: ah sigara mahvettin beni, senin yüzünden birinci olamadım, yıkıldı hayallerim, gitti milyarlarım ![]() ![]() Yazan Kemal TETİK |
![]() |
![]() |
|