|  | Ramazan Skeçler Ben Senin Yaşindayken |  | 
|  10-24-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Ramazan Skeçler Ben Senin YaşindaykenRamazan skeçler BEN SENİN YAŞINDAYKEN    BABA : Oğlum gel bakalım buraya! ÇOCUK : Buyur baba! BABA : Bu hafta yapılan sınavda kaçıncı oldun? ÇOCUK : 25  oldum baba  BABA : Ama nasıl olur! Daha geçen hafta 21  idin  Nasıl dört sıra birden geriledin? Tembel herif  ÇOCUK : Ne yapayım baba? Sınıfa dört tane yeni öğrenci daha geldi  Dolayısıyla 21  likten, 25  liğe geriledim  Hem bana kızmaya senin hakkın yok  BABA : Bak şu bacaksıza! Bu kadar tembel olacaksın ve benim sana kızmaya hakkım olmayacak, öyle mi? ÇOCUK : Tabii    Demek ki mükemmel bir çocuk dünyaya getirememişsiniz  El alem öyle çocuk yapıyor ki! Hepsi süper zeka  BABA : Kızdırma beni alırım ayağımın altına bak  Sınıfta kalmış abuk subuk, aptal saptal konuşuyor   ÇOCUK : Niye kızıyorsun baba? Sınıfta kaldıysak ne olmuş! Daha iyi ya! BABA : Neresi iyi bunun? ÇOCUK : Sürekli maddi sıkıntıdan bahsediyordun, düşünsene yeni sınıf için yeni kitaplar almak zorunda kalacaktın  Şimdi buna gerek kalmadı  Aynı kitapları yeniden kullanacağım   BABA : Yahu şu karneye bak  Bütün dersler bir, bir, bir     Allah aşkına bir tane bile iki yok  Yuh sana, nasıl becerdin bunu? ÇOCUK : Hepsi bir mi, emin misin baba? BABA : Bir de utanmadan şaşırma numarası yapıyor  Utan, utan! Al da kendi gözlerinle bir daha bak karneye   ÇOCUK : Allah, Allah! Ver bakalım şu karneyi  Hepsi bir olmamalıydı     BABA : Şunun söylediğine bak  Doğru hepsi bir olmamalıydı  Sıfır olmalıydı  Bir sene boyunca yattın tabi    Bir bile fazla sana  Ben senin yaşındayken sınıfın en iyisiydim  Karnemde bütün notlarım "5" idi, "5"      ÇOCUK : Yapma baba  Bu benim karnem değil  Dün bu karneyi tavan arasında buldum  Senin karnen bu  Neee! Benim karnem mi? Hadi canım    Ver bakiiimL  Aaa! Sahi ya    Eee    Şeeey yani  Diyecektim ki!    ÇOCUK : Demek bütün notların beşti haa    İşte bak bu da benim karnem  İtiraf et baba, ben senden daha çalışkanım   BABA : Tamam, tamam anladık, para istiyorsun  Söyle ne kadar vereyim? ÇOCUK : Şeey! Ne desem bilmem ki! 500 yeter  Ama şimdilik     BABA :Ne 400 mü? 300 neyine yetmez? Al şu 200´ü 100´ ünü geri getir   ÇOCUK : Ama baba    BABA : Aması maması yok  Al şunu! Dur bakim, senin eline ne oldu böyle? ÇOCUK : Önemli değil baba BABA : Nasıl önemli değil oğlum? Avuçların kıpkırmızı olmuş  Ne oldu? ÇOCUK : Öğretmen dövdü  BABA : Öğretmen mi dövdü? Hangi çağdayız? Dağ başı mı burası? Ben ona sorarım   ÇOCUK : Dur, dur! Dur baba  Tabiki burası dağ başı değil  Ama galiba kabahat bendeydi   BABA : Niye, ne oldu ki? ÇOCUK : Arkadaşım öğretmenin sandalyesine raptiye koymuştu   BABA : Raptiye koyan arkadaşınsa seni niye dövdü? Onu dövseydi ya! ÇOCUK : Asıl olay ondan sonra   BABA : Nasıl yani? ÇOCUK : Ben de öğretmen raptiyenin üzerine oturmasın diye, tam oturacağı sırada sandalyeyi çektim  Hooop! Gümm! Tabiki    BABA : Hak etmişsin  Bu gün okulda ne yaptınız? ÇOCUK : Bu gün okulda dinamit yaptık   BABA : Peki yarın ne yapacaksınız okulda? ÇOCUK : Hangi okulda? Dinamit yaptık yaptık diyorum, okul falan kalmadı ortada  | 
|   | 
|  | 
|  |