Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgi, ful, hakkında, oyunu, yaprakları

Ful Yaprakları Oyunu Hakkında Bilgi

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ful Yaprakları Oyunu Hakkında Bilgi

Ful Yaprakları

Yazan: Civan Canova

RICHARD - Ben Romeo'nun Jüliet'i tanıdığından dah fazla tanıyorum seni Sen de beni Juliet'in Romeo'yu, Ophelia'nın Hamlet'i, Eva Braun'un Hitler'i, Diana'nın Charles'ı tanıdığından daha fazla tanıyorsun En azından onlardan daha çok sohbet ettik Daha çok vakit geçirdik birlikte Ve yakında sıra ölüme gelecek Bütün aşıklar gibi Aşkımızla ilgili yazılı bir belge olmayacak belki, ama ilgilenenler ilerde internet kayıtlarından bulabilirler bizim hikayemizi Ve ben, iki sevgiliye yaraşan en güzel ölümü buldum Anlatayım mı?

Siyanür dolu bir küvete girmeliyiz önce Ya da baldıran otu Evet, bu daha iyi Siyanür derimizden içeri girebilir Ve de vaktinden önce öldürebilir bizi En iyisi baldıran otuyla kaynatılmış köpüklü su Üzerinde ful yaprakları Binlerce yaprak Önce o suya girip yıkanmalıyız Saatlerce Sadece dokunmalıyız birbirimize Ellerimizle Saçlarımızı okşamalıyız Omuzlarımızı, göğüslerimizi, bacaklarımızı Sonra çıkmalıyız köpüklerin ve ful yapraklarının arasından Gözlerimiz kapalı, kokularımız ciğerlerimizde, tenimiz, terimiz ve baldıran otlu vücutlarımız birbirine karışmış, dakikalarca sevişmeliyiz Wagner çalmalı odada Faust bizi izlemeli perdenin kenarından, sessizce

Gerçek aşkları göze alamadık Ölüme bile atlayamadık gerçek aşklarımız için Oysa nedir ki ölüm? Hiç değilse düşlerimizdeki aşklar için yapmalıyız bunu Yok olsak bile adresimiz belli olmalı bu saçma sapan boşlukta Madonna ve Richard Güneş sistemi Mars Kainat Özel ulak

Gün ağırınca, önce kapıyı çalacaklar Meraklılar Sonra da kıracaklar kapıyı Sonra da, ne yazık ki iki ayrı beden bulacaklar içerde İki baş, dört kol, dört bacak ve birbirine sırtını dönmüş iki yürek

Ben şimdiye kadar hiçbir ölüme üzülmedim aslında Ne bir savaş esirine, ne babama, ne de ful yapraklarına Gülüp geçmedim belki ama hiç üzülmedim Umursamadım Ve de Hep korktum ölümden Çok düşündüm ölmeyi ama cesaret edemedim

Mars'a yollanacak olan kapsüle isimlerimizi yazdırdım bu sabah Düşünsene, aşkımız tarihe geçecek Adem'den beri hiçbir aşk bu kadar uzaklarda duyulmamış, hiçbir aşık böylesine bir gurur yaşamamıştır Mars'a isimleri yazılan ilk bir milyon insan arasında biz de varız Madonna Önce uzun bir süre boşlukta dolaşacak adlarımız, sonra da bambaşka bir gezegene düşecek Ve insanlık kendini yok edinceye, kainat bir atom çekirdeği haline gelinceye kadar orda kalacağız Sonsuzluğa kazınan kutsal bir aşk Sen ve ben Madonna ve Richard

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com