![]() |
3 Kişilik Komik Skeç - Rüya Yorumcusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3 Kişilik Komik Skeç - Rüya YorumcusuRÜYA ( Bir rüya yorumcusu, odasında yalnızdır ![]() ![]() ![]() YORUMCU – Efendim hoş geldiniz, hoş geldiniz buyurun oturun! (Otururlar ![]() YORU ![]() KADIN – Efendim biz iskambil falına, yıldız falına, ispirtizmaya, manyetizmaya, rüya tabirlerine pek inanırız ![]() AGAH – (baş sallar) YORU ![]() KADIN – Kim olacak? Kocam ve ben ![]() AGAH – (baş sallar) KADIN – Kadıköy’den geliyoruz ![]() ![]() AGAH – (baş sallar) YORU ![]() AGAH – (baş sallar) YORU ![]() KADIN – Yemekten önce bir şey almayız ![]() AGÂH – (baş sallar) YORU ![]() ![]() KADIN – Efendim, biz bir rüya gördük ![]() AGÂH – (baş sallar) YORU ![]() ![]() KADIN – Şey yani, kocam görmüş ![]() ![]() ![]() AGÂH – (baş sallar) YORU ![]() KADIN – O anlatırken unutuyor ![]() ![]() AGÂH – (baş sallar) KADIN – (Agâh’a) Ben anlatayım, sen tamamlarsın gerekirse ![]() AGÂH – (baş sallar) YORU ![]() ![]() KADIN – Efendim, bir timsah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AGÂH – Yahu timsah… KADIN – Uludağ’da değil, Alem dağında galiba… Önemli değil, her hangi bir dağda ![]() AGÂH – Önemli değil olur mu, olay Ağrı’da geçiyor… Bir kere rüyaya yanlış başladın ![]() ![]() KADIN – Ya ne ile başlıyor? AGÂH – Çiftetelliyle başlıyor ![]() YORU ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN – Ha şimdi hatırladım ![]() ![]() ![]() AGAH – Değil! KADIN – Kes! AGÂH – Peki! KADIN – O sırada bir timsah… ÂGAH – Timsah daha yok ![]() ![]() ![]() KADIN – İkide bir kesme beni, kafam atarsa karışmam bak ![]() AGÂH – Timsah daha yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN – (birden) Ben şemsiyemi dolmuşta mı unuttum? Hatırladım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3 Kişilik Komik Skeç - Rüya Yorumcusu |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3 Kişilik Komik Skeç - Rüya YorumcusuAGÂH – (fırsat bulmuş) Karım böyle her şeyi unutur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN – (gelerek) Buldum ![]() ![]() AGAH – Ne haddime? KADIN – Nerde kalmıştık? YORU – Dünürler çiftetelli oynuyorlardı ![]() KADIN – Anlattın değil mi? Kaşla göz arasında anlattın ![]() ![]() AGÂH – (yavaş yavaş kızarak) Benim rüyamda demez mi? O rüyayı ben gördüm ![]() KADIN – Söz gelişi söyledim… Benim anlattığım rüya diyecektim… AGÂH – Yağmur nikâhta yağmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN – Orası önemli değil ![]() ![]() ![]() ![]() AGÂH – Yağmur yağmış bitmiş ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN – Kapa çeneni, biz ne yapıyoruz sanki? YORU ![]() ![]() ![]() KADIN – Evet, ne diyordum… Yağmur dinmemiş, yağıyor ![]() ![]() AGÂH – Var! KADIN – Kes! AGÂH – Peki! KADIN – Armutluk dutluk falan da yok ![]() ![]() AGÂH – Peki! Tamam ![]() ![]() KADIN – Hâlâ öyle olsun diyor… Sanki öyle değilmiş gibi… AGÂH – Değil! KADIN – Kes! AGÂH – Peki! KADIN -(Yorumcuya) Kusura bakmayın, aklı fikri düğünde dernekte, ziyafette, zengin sofrada ![]() ![]() ![]() ![]() AGÂH – Evde perhiz yaptırıyorsun ![]() KADIN – (Yorumcuya) Görüyorsunuz değil mi? Deli eder insanı bu herif ![]() AGÂH – (kısık sesle bir şey söyler) YORU ![]() AGÂH – (Yorumcunun kulağına) Herif senin babandır, dedim ![]() ![]() YORU ![]() ![]() ![]() KADIN – Tuvaleti sordu size değil mi? AGÂH – (korkuyla) Evet evet ![]() KADIN – Sık dişini biraz, şimdi gidiyoruz ![]() AGÂH – Ağrı dağı! Ağrı dağı! KADIN – Sen çişini tutmasını öğren de sonra bilgiçlik tasla ![]() YORU ![]() ![]() KADIN – Kalalım beyefendi ![]() ![]() AGÂH – Haaaaaaa… Hani dere yoktu… Hani dere yoktu… Geldin mi sözüme? ![]() ![]() KADIN – Bazen dereli anlatıyorsun, bazen deresiz… Ben de şaşırıyorum vallahi… (Yorumcuya) Günü gününe uymuyor ki… Şekeri düşüyor dereli, şeker fırlıyor deresiz… Ansefabol almasa her şeyi unutuyor ![]() ![]() YORU – Timsaha gelelim lütfen ![]() KADIN – Evet, Agâh gelini tebrik ediyormuş o sıra… Timsah giriyor düğüne ![]() AGÂH – Kimlik kontrolü! KADIN – Ha evet, o sırada iki jandarma kapıları tutmuş kimlik kontrolü yapıyorlarmış ![]() ![]() ![]() YORU – ilginç, çok ilginç ![]() KADIN – îşte rüyamız bu ![]() ![]() YORU ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|