|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
günü, kasım, skeç, toplantısı, veli, öğretmenler |
![]() |
Veli Toplantısı (24 Kasım Öğretmenler Günü) Skeç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Veli Toplantısı (24 Kasım Öğretmenler Günü) SkeçVeli Toplantısı (24 Kasım Öğretmenler Günü) Skeç Veli Toplantısı (24 Kasım Öğretmenler Günü) Tiyatro Metni Veli Toplantısı (24 Kasım Öğretmenler Günü) Skeç Piyes ÖĞRETMEN : Sayın veliler okulumuzun 5A sınıfı veli toplantısına hoş geldiniz ![]() ![]() ![]() ALİ BEY : Hocam ben Hatice'nin babasıyım ÖĞRETMEN : Aa,demek siz Hatice'nin babasısınız ha ? Kızınız derslerde hep konuşuyor efenim ![]() ALİ BEY : Ah, ah hocam, siz bir de annesini görseniz, evlendiğim günden beri daha hiç susmadı ![]() VELİ BEY : Hocam ben Ziya'nın babasıyım ÖĞRETMEN : Ha şu kopyacı Ziya ![]() ![]() ![]() ![]() VELİ BEY : Ama hocam nerden biliyorsunuz? Belki arkadaşı bizimkinden kopya çekiyordur ![]() ÖĞRETMEN : Mümkün değil ![]() ![]() VELİ BEY : Haaaaaaa! AHMET BEY : Hocam bizim Gülsüm nasıl? ÖĞRETMEN : Kızınız çok yalan söylüyor ![]() AHMET BEY : Ama benim kızım yalan söylemez ![]() ÖĞRETMEN : Bakm beyefendi, geçen gün bana telofon geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AHMET BEY : Hocam çocuklara çok ödev veriyorsunuz ![]() ÖĞRETMEN : Bunu da nerden çıkarttınız? AYDIN BEY : Nereden olacak, oğlum ödev yapmak için bir sekreter tuttu ![]() AYŞE HANIM : Hocam biz Emine'nin anne ve babasıyız ![]() ÖĞRETMEN : Ooo, Emine çok zeki bir öğrenci ![]() ![]() ![]() AYŞE HANIM : Öyle mi ,bey görüyor musun, kızımız zekasını benden almış ![]() TAHİR BEY : Ondan hiç şüphem yok! Çünkü benim zekam yerinde duruyor ![]() ZEHRA HANIM: Hocam Kemal nasıl? ÖĞRETMEN : Ödevlerini sürekli yanlış yapıyor ![]() ZEHRA HANIM: Ah hocam, o kadar da söylüyorum babasına, "Bırak da çocuk ödevlerini kendisi yapsın" diye ![]() ![]() ![]() CEMİL BEY : Hocam bizim oğlan sizin çok tutarsız bir öğretmen olduğunuzu söylüyor ![]() ÖĞRETMEN : Ne demek bu? CEMİL BEY : Bir dediğininiz bir dediğinizi tutmuyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() METİN BEY : Hocam Kerim'in durumu nasıl? ÖĞRETMEN : Çok kötü, siz bunu okutmayın boş yere ![]() METİN BEY : Niye ? ÖĞRETMEN : Niye olacak ,geçen gün Türkiye'nin başkenti nere, diye sordum, Türkiyenin başkenti Payas'tır dedi ![]() METİN BEY : Vay eşek herif vay ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|