![]() |
4 Kişilik Komik Skeç - Bir Deli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4 Kişilik Komik Skeç - Bir DeliBİR DELİ… (Sakin bir ortam sahnede yine bir bank ve onun yanında çöp kutusu ![]() Mülayim:ne kadar tuhaf insanlar var çöp kutusu yanlarındayken bile onu umusamıyorlar(çöpü çöp kutusuna atar) ah bilseniz sizinle konuşmayı ne kadar özledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam:aa manyak mı ne? Kendi kendine konuşuyor kafası iyi herhalde Mülayim:size de merhabalar efendim ![]() ![]() Ne demiştik işte ben doymak nedir deli olduğumu anladığım an herşeye doyduğumda akıl denilen servetimi yitirmiştim ![]() ![]() Seyfi:ne konuşuyorsun kendi kendine be adam off bittim ben bittim Mülayim:size de merhabalar efendim neden bittiniz hayrola Seyfi:yakalandım polis her yerde beni arıyor Mülayim:neden arıyor? Seyfi:hortumculuk,vergi kaçakçılığı,ihaleye fesat karıştırma Mülayim:muhteşem üçlü yani,çünkü bu vakaların birini yapan geriye kalan ikisini de yapıyor muhakkak Seyfi:bari şöyle 2-3 yıl verseler de kurtulsam Mülayim:merak etme kurtulursun zaten bu ülkede kim kurtulmamış ki sen kurtulamayasın ama kurtulmak dediğin zengin olup ve hırs yapmaksa bu bir kurtuluş mudur onu da bilemem Seyfi:ne diyorsun be adam zaten bitmişim ben hem sen kimsin Mülayim:ben arka mahalledeki tımarhaneden firar etmiş bulunan mülayim bakan ![]() ![]() Seyfi:hey Allah ım bizde derdimizi kime anlatıyoruz… ![]() Mülayim:anlatmaktan utanmamalıdır insan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4 Kişilik Komik Skeç - Bir Deli |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4 Kişilik Komik Skeç - Bir Deli(içerden genç bir adam girer) Kemal(sessizce oturur)fffffff Mülayim:size de merhabalar Kemal:ne diyorsun yaa Mülayim:ne oldu? Yoksa sevgilinden mi ayrıldın? Kemal:aynen öyle Allah Allah!! Sen kimsin hemşehrim yavv Mülayim:ben arka mahalledeki tımarhaneden kaçan mülayim bakan!! Kemal:anlıyorum! Mülayim:deli olduktan sonra en çok duyduğum laf!ee neden ayrıldın Kemal:kimden! Mülayim:sevgilinden Kemal:babası vermedi kızı bana Mülayim:ne kadar garip sanki babası evlenecek evlatlar sevdikten sonra bizlere bok düşer sözü ne kadar doğrudur aslında bizde iki kişinin aşkına onay vermek bir adettir bazen gerçekten sevenleri ayırırız bazen de birbirlerini hiç tanımayan iki kişiyi evlendiririz bunu anlamak gerçekten mümkün değil sevmek bir insanı tanımakla başlara halbuki ama sözlerle değil yada yüz güzelliğiyle değil göz güzelliğiyle gözler birbirine aşık olduktan sonra gerisi hikayedir çünkü gözler kalbin kapısıdır oradan içeri girebildiysen görünüş hiç önemli değildir işte aşk böyle başlar sonra kalpte bir heyecan başlar ne tıppın nede bilimin bilemediği bir salgıdır bu… daha 17 yaşındaydım babamın sürekli çıkan tayinlerinden dolayı hep memleket değiştiriyorduk bu kez tayin Diyarbakır’a vurmuştu lise son sınıfa geçmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra aileme söyledim babam o gün beni yine iyicene dövdü yüzükte dayak yerken cebimden çıktı sonra harçlıktan kesti beni ![]() ![]() artık okulun son günleri gelmişti sonra onu yanıma çağırıp evlenmek istediğimi söyleyecektim yaptım da okulun son günü karneleri aldıktan sonra elinden tutup kaçamak bir yere götürdüm elini tuttum ve birden elinde yüzük gördüm yıkılmıştım onu çoktan nişanlamışlardı o da ağlıyordu bende ve ağlayarak hıçkırıklarla terk ettim orayı… ![]() kemal:ağabey sen kiminle konuşuyorsun? Mülayim:kendimle(Biri daha gelir,adam çok dertlidir birden koltuğa çöker) Mülayim:ne oldu beyefendi sizin şikayetiniz nedir? Serhat:(etrafında kilere bakar)bu adam da kim yav?sende kimsin kardeşim Mülayim:ben arka mahalledeki tımarhane den kaçan mülayim bakan Serhat:ee ne var Mülayim: bugün herkesin başı dertte ![]() ![]() Serhat:-------- ev sahibi gene kirayı artırmış memur maaşı gene azalmış evde huzur yok!oğlum okuyor para gönderemiyorum , sigaraya zam gelmiş,karım isyanlarda sanki bunların olmasını ben istemişim gibi daha ne olsun…… ![]() Mülayim:anlıyorum kardeşim ![]() Eksik olduğunda bize eksik kelimesinin ne demek olduğunu hatırlatan bir anlamda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buraya neden geldiğimi belki anlamamış olabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse efendim beni dinlediğinizi için teşekkür ederim zira hastahanedekiler beni merak ederler son olarak aşkı hayatın olduğu her yerde engelleri, sınırları tanımazca yaşatın ama parayı sadece paranın olduğu yerde yaşatın… ![]() Hadi Allahaısmarladık… ![]() ![]() SON |
![]() |
![]() |
|