|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
haftası, ile, ilgili, otel, skeç, turistperver, turizm |
![]() |
Turistperver Otel Skeç, Turizm Haftası İle İlgili Skeç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turistperver Otel Skeç, Turizm Haftası İle İlgili SkeçTuristperver Otel Skeç, Turizm Haftası İle İlgili Skeç ŞEHRİBAN : Ay yetercim, şu geçen gün gelen Adalet Bey var ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YETER: Ayy ![]() ŞEHRİBAN : Şeyy, bilmem ki… ABUZİTTİN : Neresinden bilecekler, tabi ki çenelerinden ![]() ŞEHRİBAN : Çenelerinden mi? Nasıl yani? ABUZİTTİN : Çenesi düşükse kadındır ![]() ŞEHRİBAN : Kadın düşmanı ![]() ![]() ![]() YETER : Aman sen onu bırak da ben ne zaman şöhret olacağım sen onu söyle ![]() ŞEHRİBAN : Şu şöhret olacağın sesinle bir şakı da dinleyelim ![]() (Yeter şarkı söylemeye başlar ![]() ŞEHRİBAN : Ay Yetercim yeter! Hadi git de yukarıdaki çarşafları değiştir, yatakları düzelt, camları sil… hadi hadi… YETER : Sesimi çekemedi de beni gönderiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ŞEHRİBAN : Ay, olur, olur ![]() ![]() YETER : Hadi canım, sen de! LUCY : Hello, Hi! ŞEHRİBAN : Ne? ![]() ![]() ![]() LUCY : How you got any room? ŞEHRİBAN : Ayyy!!! Yiyeyim sizin rumunuzu falan ![]() ![]() LUCY+JOHN : What? ŞEHRİBAN : Yeter, Yeterrr! YETER : Ay ne var be! ![]() ![]() ![]() ŞEHRİBAN : Bize dört fincan kahve… Biri orta şekerli olsun ![]() ![]() ![]() YETER : hangisi orta şekerli olsun? ŞEHRİBAN : Neyse siz bakmayın ona ![]() ABUZİTTİN : Aneyyy! Dövizler gelmiş, dövizler ![]() ŞEHRİBAN : Bana bak Abuzittin! Diğer gelenleri de bezdirdin ![]() ![]() ![]() ![]() ABUZİTTİN : Aman be! Bir benim yüzümden mi kaçıyor bu turistler? ABUZİTTİN: (Turistlere) Mani mani JOHN : What? ABUZİTTİN : Bu para sahte ![]() ŞEHRİBAN : Nerden anladın? ABUZİTTİN : Üzerinde Atatürk resmi yok! ŞEHRİBAN : Ayy! ![]() ![]() ![]() YETER : Buyrun! Buyrun! Bak ıscak, ıscak, köpüklü, köpüklü için bakim ![]() LUCY : Sör Wıstın cofe ![]() ![]() ![]() ŞEHRİBAN : Aaa! Şuna iyi bak ![]() ![]() YETER : Aaa! Hadi canım, bu İngilizceyi dördüncü sınıftan beri biliyorum ![]() ŞEHRİBAN : Hiç zorlanmadın mı? YETER : hayır, ben pek zorlanmadım ama İngilizce öğretmenim bayağı zorlanmıştı ![]() LUCY : Wery good, wery good ![]() JOHN : Yes, yes… ŞEHRİBAN : Afiyet şeker olsun YETER : Eeee… kim yaptı kahveleri? Hadi, hadi kapatın da Şehriban şöyle falınıza güzelce bir baksın ![]() ŞEHRİBAN : Şey… Bilmem ki… LUCY+JOHN (Anlıyorlarmış gibi) : Yes, yes… ŞEHRİBAN : Eh bu kadar ısrar ediyorsanız bakalım bakalım ![]() ![]() LUCY : I’m Lucy ŞEHRİBAN : Lucy… Oh, çok güzel! Bak Lucy görüyor musun? LUCY : What? ŞEHRİBAN : Kız Yeter neydi o… seni çok seviyor evleneceksiniz neymiş? YETER : Aman, aman! Tamam, buldum ![]() ŞEHRİBAN : Aaaa ![]() ![]() LUCY : Oh my good John? JOHN : No, no, no…!!!! ŞEHRİBAN : Kız Yeter, bunlar yoksa kardeş miydi? Böyle ağlıyorlar ![]() YETER : Yok be! Kardeş olsalar biraz benzerler ![]() ![]() ![]() ŞEHRİBAN : Ne demişiz kız? Kötü bir şey mi? YETER : Kızmak yok ama… ŞEHRİBAN : Tamam, tamam ![]() YETER : Lucy’e var ya… Bu seni aldatıyor demişiz! ŞEHRİBAN : Deme!!! YETER : Dedim bile! ŞEHRİBAN : Hemen bul şu seni çok seviyor demeyi YETER : Hıh, tamam tamam buldum! He Loves You ŞEHRİBAN : He loves you! Kız Lucy, he loves you! JOHN : Yes, yes! LUCY : I’m not understand (Şehriban, Lucy’e vermesi için John’a çiçek verir ![]() ![]() ŞEHRİBAN : Yine her şeyi yüzümüze gözümüze bulaştırdık ![]() YETER : Kırk yılın başında otelimize bir turist geldi ama onu da mahvettik ![]() ŞEHRİBAN : Keşke ailemi dinleyip İngilizce dersinde başarılı olsaydım ![]() |
![]() |
![]() |
|