Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alışverişte, skeç, turistler

Turistler Alışverişte Skeç

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Turizm Haftası Skeç

İki satıcı bir takım eşyalar satıyorlar Birbirleriyle kıyasıya yarış içindeler Bu sırada üç turist gelir Amaçları turistleri kazıklamak ve her şeylerini ellerinden almaktır Ama sonuçta kurnaz Türkler, turist kılığındaki diğer kurnaz Türklere yenilirler

SATICI I : hanımlar Beyler, bayanlar! Heeyy merdivenden kayanlar, takısız kalanlar, takıya merak salanlar Buyrun

SATICI II : Hey yandaki keriz! Bendeki derya, deniz … Geliniz, geliniz

SATICI I : Sizden önce alanlar çok memnun kaldılar

SATICI II : Ona gelenler geri dönemediler; çünkü kazık yediler, soyulmuş soğana döndüler

(Bu sırada ileriden üç turist görünür)

SATICI I : Aha bak karşıya Turistler geliyor

SATICI II : Bu turistler nedir ne yapmalıyız?

SATICI I : Onları hoşnut etmeliyiz Yurdumuzdan hoşnut ayrılan her turist bizim yeni dostumuzdur Mesela yani…

SATICI II : Gel, gel, come, al bu kazaklardan Bak Clinton da buradan giyiniyor

SATICI I : Come nedir lan?

SATICI II : Ben de anlamadım Come yazıyorlar, kam diye okuyorlar, sonra da gel demek istiyorlar

SATICI I (Anlamış görünerek…) : Haaa! (Seyirciye dönüp) Bir şey anlamadım amma…

CLARA : Hello, How are you?

SATICI II : Ne var yahu?

MARY : Hello

SATICI : Hela mı? Hela bu tarafta

ELIZABETH : Hello my name is Elizabeth

SATICI II : Ne diyo lan bu? Küfür mü ediyo yoksa?

ELİZABETH : Oh my godd!

SATICI I : Ne diyon sen manyak?

İki satıcı neden manyak diyorsun diye kavga ederler Bu sırada turistler tezgahtaki malları aşırmaya başlarlar Satıcıların aralarında da şunlar söylenir:

SATICI I : Turizm sevgi ile büyür

SATICI II : Ne lan çiçek mi bu?

SATICI I : Turizm kalkınmanın anahtarıdır

SATICI II : İngiliz anahtarı mı bu?

SATICI I : Bir memnun turist, bin turist yollar……

Bu arada her şeyi alan turistler kendi aralarında konuşurlar

CLARA : Ben bunlar kadar enayi satıcı görmedim hayatımda

MARY : Şu İnek Şaban kılıklı, bana melûl melûl bakan adamı soyup soğana çevirmek için can atıyorum

ELIZABETH : Cep telefonumun kontöre, cüzdanımın paraya, benim de heyecana ihtiyacım olmasaydı sizinle bu aptalları kazıklamaya gelmezdim Neyse, tiyatroya devam

MARY : Hey, frikik vermeyelim

(Konuşmaya devam ederler)

CLARA : What do you do?

SATICI II : Yattı uyudu ( Satıcıya-seyirsiye dönerek…) Biz ortaokuldayken böyle derdik de…

MARY : Where are you from?

SATICI I : Bunu mu istiyon? Eti Form! Al bu da şirketten

SATICI II : Aha! İyi uyanık ha! Beleşten mal verip müşteriyi çekmek ha! Müşterimi çalanlar, dünyaya nam salanlar, aha turistleri kandıranlar, turizmin kökünü kurutanlar…

SATICI I : Müşteri çalmadım, senin gibi kazık atmadım

SATICI II :Peki dün yürüttüğün kazakları ne yaptın?

SATICI I : Yürütmedim kazakları, kandırmadım salakları, gel beraber uyutalım safları

ELİZABETH : Dediğinizi duyduk, biz sizi soyduk, turistlere kazdığınız kuyuya siz koyduk

Turistlerin üçü birlikte “Goog bye’” diyerek uzaklaşırlar Satıcılara şaşırarak eşyalarını toplayıp turistlerin arkasından eşyalarını toplayarak hızla sahneyi terk ederler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com