![]() |
Turistler Alışverişte Skeç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turistler Alışverişte SkeçTuristler Alışverişte Skeç Turizm Haftası Skeç İki satıcı bir takım eşyalar satıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SATICI I : hanımlar ![]() ![]() ![]() SATICI II : Hey yandaki keriz! Bendeki derya, deniz … Geliniz, geliniz ![]() SATICI I : Sizden önce alanlar çok memnun kaldılar ![]() SATICI II : Ona gelenler geri dönemediler; çünkü kazık yediler, soyulmuş soğana döndüler ![]() (Bu sırada ileriden üç turist görünür ![]() SATICI I : Aha bak karşıya ![]() ![]() SATICI II : Bu turistler nedir ne yapmalıyız? SATICI I : Onları hoşnut etmeliyiz ![]() ![]() SATICI II : Gel, gel, come, al bu kazaklardan ![]() ![]() ![]() SATICI I : Come nedir lan? SATICI II : Ben de anlamadım ![]() ![]() SATICI I (Anlamış görünerek…) : Haaa! (Seyirciye dönüp ![]() ![]() CLARA : Hello, How are you? SATICI II : Ne var yahu? MARY : Hello SATICI : Hela mı? Hela bu tarafta ![]() ELIZABETH : Hello my name is Elizabeth ![]() SATICI II : Ne diyo lan bu? Küfür mü ediyo yoksa? ELİZABETH : Oh my godd! SATICI I : Ne diyon sen manyak? İki satıcı neden manyak diyorsun diye kavga ederler ![]() ![]() SATICI I : Turizm sevgi ile büyür ![]() SATICI II : Ne lan çiçek mi bu? SATICI I : Turizm kalkınmanın anahtarıdır ![]() SATICI II : İngiliz anahtarı mı bu? SATICI I : Bir memnun turist, bin turist yollar…… Bu arada her şeyi alan turistler kendi aralarında konuşurlar ![]() CLARA : Ben bunlar kadar enayi satıcı görmedim hayatımda ![]() MARY : Şu İnek Şaban kılıklı, bana melûl melûl bakan adamı soyup soğana çevirmek için can atıyorum ![]() ELIZABETH : Cep telefonumun kontöre, cüzdanımın paraya, benim de heyecana ihtiyacım olmasaydı sizinle bu aptalları kazıklamaya gelmezdim ![]() ![]() MARY : Hey, frikik vermeyelim ![]() (Konuşmaya devam ederler ![]() CLARA : What do you do? SATICI II : Yattı uyudu ![]() MARY : Where are you from? SATICI I : Bunu mu istiyon? Eti Form! Al bu da şirketten ![]() SATICI II : Aha! İyi uyanık ha! Beleşten mal verip müşteriyi çekmek ha! Müşterimi çalanlar, dünyaya nam salanlar, aha turistleri kandıranlar, turizmin kökünü kurutanlar… SATICI I : Müşteri çalmadım, senin gibi kazık atmadım ![]() SATICI II :Peki dün yürüttüğün kazakları ne yaptın? SATICI I : Yürütmedim kazakları, kandırmadım salakları, gel beraber uyutalım safları ![]() ELİZABETH : Dediğinizi duyduk, biz sizi soyduk, turistlere kazdığınız kuyuya siz koyduk ![]() Turistlerin üçü birlikte “Goog bye’” diyerek uzaklaşırlar ![]() |
![]() |
![]() |
|