3 Kişilik Skeç - Güzellik Yarışması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
3 Kişilik Skeç - Güzellik Yarışması3 Kişilik Skeç - Güzellik Yarışması (Adaylar ve sunucu, köylü kıyafetleri giymişlerdir Sahnenin önünde “DAŞLI DEPE YEŞİL MERCİMEK FESTİVALİ” yazmaktadır Arkada 3 kişi bir masaya oturmuş, masanın önünde de CÜRİ yazılı bir kağıt vardır )Sunucu: Sevgili Daşlı Depelile, güzel gasabamız için derdiplenen Daşlı Depe Yeşil Mercimek Festivaline hoşgeldiniz Şimdi sıra geldi güzellik yarışmasınaaaaaaaaaaa Güzel adayları deker deker cürinin önünden geççekler (Köylü kızlar-adaylar jürinin önünden geçerler)1 Aday Hülya Bahar 18 yaşında, lise sona gideyo, İngilizce bileyo Gasabamız Hal Müdürünün gızı![]() 2 Aday Fatoş Zeytin Biçki dikiş gursu mezunu, 21 yaşında Göfteci Ali’nin gızı![]() Aha bu da Saniye Yanoş 20 yaşında Muncurukların Sarı Naciye’nin gızı Her türlü yimek yapayo, ganaviçe işleyo, iğne oyası bileyo![]() 4 Aday Güllü Kestaneci 19 yaşında, yufka açayo, sıva yapayo, dantel öreyo, Güdük Necmi’nin gızı![]() 5 Aday Fadime Gırtık 19,5 yaşında Gözel mantı yapayo Her bi işi becereyo Açık öğretim mektebine devam edeyo Bodur Osman’ın gızı![]() 6 Aday Zahide Pekmez 18 yaşında Ganaviçe işleyo, gözel gözel yemekler yapayo, iyi göbek atıp, türkü çığırıyo Püsürdükler’in Hatça’nın gızı![]() Anaaaaaa bunlar da kim? (Anne ile kız tartışarak içeri girerler) Aça ne arıyorsunuz burda? Anne- Benim gızın elâlemden nesi eksük? Sunucu: Eksiği yok fazlası var ![]() Kız: Neyim fazla sunucu buba? Sunucu: Yaşın ![]() Anne- Güçüttürürüz ![]() Sunucu: Kilon fazla gızım ![]() Anne- Erüttürürüz ![]() Sunucu: Gerdanın sarkmış ![]() Anne- Gerdürttürürüz ![]() Sunucu: Sana curi oy vermez gızım ![]() Anne- Verdüttürürüz ![]() Sunucu: Nasıl verdüttürecen? Anne- (Kolundaki altın bilezikleri göstererek) Yedüttürürüz ![]() Sunucu: Yahu farzedelim güzellik graliçesi oldun Sonra nolucek?Anne- Evlendürürüz ![]() Kız: Hayır anne hayır, asla, ayem sori yani üzgünüm Beni graliçe olduktan sonra isteyen bir erkeği ben gatiyen istemem![]() |
|
|
|