![]() |
En Güzel 23 Nisan Skeçleri 2012 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Güzel 23 Nisan Skeçleri 2012En Güzel 23 Nisan Skeçleri 2012 23 Nisan Skeçleri-1 23 Nisan Bayramı İçin Mustafa: Çocuklar, Nazan ile Samet tam bir haftadır birbirleriyle dargınlar ![]() Hakan: Evet, evet ![]() ![]() ![]() ![]() Ali: Arkadaşlar ne yapalım edelim, şunları barıştıralım ![]() Cemil: Haydi Hakan gidelim, sen Nazan’ı getir, ben de Samet`i ![]() ![]() (Cemil ve Hakan gider) Mustafa: Benim aklıma güzel bir fikir geldi ![]() Ali: Nedir o? Mustafa: Barışmak için Çocuk Bayramından güzel sebep olur mu? Ali: Yaşa Mustafa, bu yerinde bir akıl ![]() (O sırada sahnenin bir tarafından Hakan ile Nazan; diğer tarafından Cemil ile Samet birlikte gelirler) Hakan: Nazancığım bizim içimize sinmiyor ![]() ![]() Nazan: Asla barışmam! Samet: Hele ben hiç barışmam ![]() ![]() Mustafa: Ne yazık ![]() ![]() ![]() ![]() Nazan: Neden? Mustafa: Görmüyor musun, 23 Nisan Çocuk Bayramı geliyor? Ali: Atatürk bu bayramı neden çocuklara armağan etti? Türk çocukları el ele verip birlik olsun, iyi yetişsin, ilerde vatana faydalı olsun diye ![]() Hakan: Siz ise, şimdiden darılıyorsunuz ![]() Samet: Atatürk’ün ruhunu hiç üzemem, ben barışıyorum ![]() Nazan: Ben de üzemem, barışırım ![]() (İki çocuk birbirine sarılır) Ali: Yaşasın bayram, yaşasın Mustafa’nın aklı! BİTTİ… 23 Nisan Skeçleri-2 Güzellik Yarışması (Adaylar ve sunucu, köylü kıyafetleri giymişlerdir ![]() ![]() ![]() Sunucu: Sevgili Daşlı Depelile, güzel gasabamız için derdiplenen Daşlı Depe Yeşil Mercimek Festivaline hoşgeldiniz ![]() ![]() ![]() (Köylü kıyafetli yarışmacı kızlar jürinin önünden ağır ağır, tek tek geçerken, her bir yarışmacının geçişi esnasında sunucu o yarışmacı hakkında bilgiler verir ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Aha bu da Saniye Yanoş ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anaaaa bunlar da kim? (Anne ile kız tartışarak içeri girerler ![]() ![]() Sunucu: Ne arıyorsunuz burda? Anne: Benim gızın elâlemden nesi eksük? Sunucu: Eksüğü yok fazlası var ![]() Kız: Neyim fazla sunucu buba? Sunucu: Yaşın ![]() Anne: Güççüttürürüz ![]() Sunucu: Kilosu fazla ![]() Anne: Erüttürürüz ![]() Sunucu: Gerdanı sarkmış ![]() Anne: Gerdürttürürüz ![]() Sunucu: Buna curi oy vermez ![]() Anne: Verdüttürürüz ![]() Sunucu: Nasıl verdüttüreceeen? Anne: (Kolundaki altın bilezikleri göstererek) Yedüttürürüz ![]() Sunucu: Yahu farzedelim güzellik graliçesi oldu ![]() Anne: Evlendürürüz ![]() Kız: Hayır anne hayır, asla, ayem sori yani üzgünüm ![]() ![]() BİTTİ… 23 Nisan Skeçleri-3 Hasta Ziyareti Bir işitme engelli, hasta ziyaretine gidiyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kafasındaki bu kurgu ile hastanın yanına girer ![]() ![]() İşitme Engelli: Nasılsınız? Hasta: Ölüyorum, ölüyorum ![]() İşitme Engelli: Oh oh, memnun oldum efendim ![]() Hasta: Zehir zehir ![]() İşitme Engelli: Çok iyi, çok iyi güzel ![]() ![]() Hasta: Ne doktoru ![]() ![]() İşitme Engelli: Oh oh iyi doktordur O ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|