![]() |
Hz. Sümeyye |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Hz. SümeyyeSümeyye!
![]() ![]() Ammar’ın annesi Sümeyye! ![]() ![]() Yasir’in sevgili eşi Sümeyye! ![]() ![]() Mü’minlerin cefakar annesi Sümeyye! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son mübarek dinin ![]() ![]() ![]() ![]() Evet! ![]() ![]() ![]() ![]() Kocası Yasir ve iki oğlu ile günlerce işkenceye maruz kalan Sümeyye! O ![]() ![]() Ebu Cehil tarafından da şehid edildi ![]() ![]() ![]() ![]() El ve ayaklarına dört deve bağlanan ve develer dört ayrı istikamete doğru sürülerek kolları ve bacakları un ufak edilen ![]() ![]() ![]() Lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölümü sevgiliye kavuşmak istercesine severek karşılayan ![]() ![]() ![]() Dünya ve dünyadaki nimetleri bir çırpıda reddeden ![]() ![]() ![]() Küfür nizamının yıkılışını kanı ile çabuklaştıran ![]() ![]() ![]() Ve bütün mü’minlerin annesi olma şerefine nail olan o güzel anne Sümeyye! ![]() ![]() Ebu Cehiller ![]() ![]() Bu kez Sümeyye’nin kızlarına musallat oldular ![]() Zaten Sümeyye anne ta o gün bunları bizlere haber vermişti ![]() ![]() ![]() ![]() Akıtılan kanları ile ![]() ![]() ![]() ![]() “Kızlarıma sahip çıkın” demişti ![]() “Sahip çıkın benim davamın takipçisi kızlarıma! ![]() ![]() Oğullarım Ammar ve Abdullah bana sahip çıktılar ![]() Benimle beraber aynı zulüm ve işkenceleri metanetle karşıladılar ![]() Siz de kızlarıma sahip çıkın” diye haykırmıştı ![]() Dün Sümeyyeler bedel ödediler ![]() ![]() Günümüzün Ebu Cehilleri onları bir bir katlediyorlar! Gürüzler ![]() ![]() ![]() Yani günümüzün Ebu Cehilleri! ![]() ![]() Sümeyye’nin kızları yerlerde sürükleniyor ![]() Otobüslerle toplanıp dağ başına atılıyorlar ![]() ![]() Hapsediliyorlar ![]() ![]() Pompalı tüfeklerle katlediliyorlar ![]() Fakat Sümeyye’nin oğulları ortalıkta gözükmüyorlar nedense! Neredesiniz ey Sümeyye’nin oğuları? Nerelere kayboldunuz? Nazar mı değdi sizlere? Hangi delikte ![]() Çıksanıza ortaya! Korkmayın! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çıkın ortaya artık! Çıkın! ![]() ![]() İman tazeleyin ve Sümeyye’nin oğullarına yaraşır bir biçimde zulme karşı durun! ![]() ![]() Yılmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer ![]() ![]() ![]() Korkaklık ederek zalimleri üstün hale getirmeyin! Size sesleniyorum anne ve babalar! ![]() ![]() Okulun önünde kızlarını döverek başlarını açtıran anne ve babalar ![]() ![]() ![]() Kızlarını eve hapsedip ![]() ![]() ![]() ![]() Kızların namusuna tabelleş olan cebi dolu kodamanlar ![]() ![]() ![]() “Ben sana yardım ederim” diyerek ![]() ![]() ![]() ![]() Kızlarının davasına sahip çıkmayan anne ve babalar ![]() ![]() ![]() Söyler misiniz ![]() Sümeyye’nin mi ![]() Yoooo! ![]() ![]() Asla! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sümeyye’nin kızlarına zulmedenler! ![]() ![]() Sizler ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi ![]() ![]() ![]() ![]() Aslınızı inkar edemezsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Sümeyye’nin elleri öpülesi kızları! ![]() ![]() Sizlere de yalvarıyorum! Siz de sahip olduğunuz iffet ![]() Eğer kendinize sahip çıkmazsanız ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Hz. Sümeyye |
![]() |
![]() |
#2 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Hz. SümeyyeALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ![]() ![]() ![]() zalimlere karşı direneceğiz ve onlara boyun eğmeyeceğiz inşallah ![]() ![]() ![]() "Gevşeklik göstermeyin, üzüntüye kapılmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hz. Sümeyye |
![]() |
![]() |
#3 |
b@ron
|
![]() Cevap : Hz. SümeyyeALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ![]() ![]() ![]() zalimlere karşı direneceğiz ve onlara boyun eğmeyeceğiz inşallah ![]() ![]() ![]() Cümlemizden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "
|
![]() |
![]() |
|