![]() |
Annesizlik |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Annesizlik![]() Kalbimin üstüne oturan kim? Kim o nefes almamı engelleyen? Ne yaptınız bana saçlarımın güzelliği nerde? Ya gözlerime ne oldu neden soldum böyle? Annem nerde, annem nerde? Rüyaymış uyandım annem Yine yoksun, işte yine o kabus Sen gideli bir yıl oldu annem Alışamadım yokluluğunun verdiği ızdıraba Zaman herşeyin ilacı derdin ya Bana derman olmuyor annem Zaman acını unutturamadı acın bir bebeğin büyümesi gibi şimdi içimde Sürekli ağlayan, sürekli annesini isteyen ve hiç doymak bilmeyen bir bebek Acın bir yara oldu içimde ne zaman kabuk bağlasa Birileri gelip kanatıyor annem ![]() ![]() ![]() Kimse acımıyor ki annem ![]() ![]() ![]() Gittin ve yapayalnız kaldım kim alır şimdi senin yerini Kimler sarar beni bağrına,kim öper koklar, kim karşılıksız menfaatsiz kim riyasız sever şimdi beni ![]() Gittin annem,evimizin heryerinde izin varmış meğer fark edememişim, Şimdi görüyorum heryerdesin ama kokun azalıyor annem çok özlüyorum kokunu ![]() ![]() ![]() Dostlar gelir başsağ eyler garip kaldım annem neye yarar sensiz can Derdin ne derler, benim derdim ayrı bilmezler annem ![]() Ne gizli aşk ne kara sevda benim derdim sensin annem ![]() Ben nefes almak istiyorum annem ben gülmek istiyorum Ben seninle o sıcacık gözlemelerinden yapmak istiyorum Hasta yatağında söz verdin iyi olunca sütlü yapacağım sana diye Olmadı annem yapamadın annem, izin vermediler annem Ben sütlü istemiyorum seni istiyorum annem ![]() Hergün biraz daha yaklaşıyorum sana annem ![]() Başımı taştan taşa vursam, en yüksek binalardan atlasam, geri gelirmisin Göz kurudu yürek susmaz annem ![]() Gittin artık sen gelmezsin, yattığın yer incitmesin annem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() "Acın bir yara oldu içimde ne zaman kabuk bağlasa Birileri gelip kanatıyor annem ![]() ![]() ![]() Kimse acımıyor ki annem ![]() ![]() ![]() Evet öyledir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ctn_86
|
![]() güzel bi konupuslu tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() gittin ve yapayanlız kaldım şimdi kim alır senin yerini paylaşım için sağol
|