![]() |
Paça Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Paça ÇorbasıPaça Çorbası Malzemeler: 8 Koyun Paçası (temizlenmiş) 6 Su Bardağı Su 1 Orta Boy Soğan (kabuğu soyulup, bütün bırakılmış) 2 Diş Sarmısak (istenirse) 1 Çay Kaşığı Tuz 2 Çorba Kaşığı Rafine Yağ 1 Çay Kaşığı Kırmızıbiber Tarifi: Önce paçaların üstündeki kılları hafif ateşte ütüleyiniz ![]() ![]() Büyük boy bir tencereye paçaları, suyu, soğanı, sarmısağı ve tuzu koyup orta ateşte bir taşım kaynatınız ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereyi ateşten alıp, çorbayı, ısıtılmış bir servis kasesine boşaltınız ![]() Küçük bir tavada rafine yağı, orta ateşte kızdırınız ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|