Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bebekleri, deniz, mercan, sophıanın

Deniz Mercan Sophıa'nın Bebekleri

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Deniz Mercan Sophıa'nın Bebekleri

DENİZ MERCAN SOPHIA'NIN BEBEKLERİ

[/IMG]Ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil eden ve daima ayrıcalıklı koleksiyonlara imza atan Deniz Mercan, “Sophia’nın Bebekleri” koleksiyonu ile de İstanbul Fashion Days’e 28 Ağustos, Cuma günü saat:1400’da ki defilesi ile imzasını atıyor

Ayrıcalıklı bir koleksiyon: Sophia’nın Bebekleri…

Deniz Mercan küçükken yaptığı kağıt bebeklerin giysilerinden ve kızı Sofia’nin çocukluğunda oynadığı oyuncaklardan ilham alarak hazırladığı bir koleksiyon olan “Sofia’nin bebekleri” ilginç, beklenmedik ve çocuksu detaylarla karşımıza çıkıyor

Kendinden emin, şık ve hayattaki duruşu belli olan, kadın olmakla beraber içindeki çocuğu asla kaybetmeyen tüm kadınlara hitap eden koleksiyon özellikle şık gemi yolculuklarında, özel yat davetlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış Koleksiyonun başrollerinde olan siyah ve beyaza yumurta sarısı, mercan rengi, elektrik mavi ve begonvil fuşyası eşlik ediyor

Koleksiyonun parçaları olan plaj kıyafetleri ve mayolar çeşitli aplikelerle kartondan yapılmış bebeklerin havasını yansıtıyor Asimetrik kesimlere, bantlı modellere, negatif-pozitif kumaşlara ve renkli biyelere rastladığımız tasarımlarda kullanılan malzemeler arasında grogren ve uçurtma kumaşı göze çarpan detaylar arasında yer alıyor Beklenmedik sürprizlerin olduğu çok yönlü tasarimlarla karşılaşabileceğiniz koleksiyonda zaman zaman farklı renklerdeki kumaşlar, ilginc aksesuarlar beklenmedik surprizler olarak ön plana çıkıyor

Sophia’nın Bebekleri toplumsal bir misyon üstleniyor…

İstanbul Fashion Days için özel olarak hazırladığı Sophia’nın Bebekleri koleksiyonu ile toplumsal bir fayda da sağlamak amacında olan Deniz Mercan konuyu şu sözleri ile özetliyor; “24 Nisan sabahı, yeni hazırlayacağım koleksiyonumu kızıma lise bitirme hediyesi olarak vermek düşüncesi ile uyandım Ta ki internette bir gazetenin ilk sayfasında 23 Nisan çocuk kutlamalarında “ eskilikten yırtılmış, sarı, plastik çizmeli minik bir kızın ” dans eden fotoğrafını görünceye kadar Bir yumruk sıkıştı göğsüme Ülkeme karşı sorumluluğum ve borcumu ödeyebilmenin kendimce bir yolunu bulmaya itti beni Ve düşündüm ki, bizler “şanslı çocukları olan bütün anneler” ülkemizin bilgiden yoksun minik kızları için büyük bir güç olabiliriz Bu yüzden İstanbul Fashion Days için tasarladığım “Sophia’nın Bebekleri” koleksiyonundan elde edilecek gelirin bir bölümünü cocuklarin egitimi ile ilgili faaliyet gosteren bazi organizasyonlara bağışlayarak bu sayede küçük kızların eğitimine destek vermeyi amaçlıyorum Bu koleksiyonu gerçekleştirebilmek için harcadığım tüm enerjiyi, güzel duyguları kızım Sofia’ya ve ülkemin erkenden büyümek zorunda kalmış, hiç oyuncak bebekleri olmamış, minik kız çocuklarına ithaf ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com