Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıdan, bolluğa, hastalıktan, kuantum, mutluluğa, sıçrama, yokluktan, şanal, şifaya

Kuantum Sıçrama / Acıdan Mutluluğa,Yokluktan Bolluğa, Hastalıktan Şifaya... , R. Şanal

Eski 12-03-2009   #1
Şengül Şirin

Kuantum Sıçrama / Acıdan Mutluluğa,Yokluktan Bolluğa, Hastalıktan Şifaya... , R. Şanal

Kuantum Sıçrama / Acıdan Mutluluğa,Yokluktan Bolluğa, Hastalıktan Şifaya , R Şanal

Kuantum Sıçrama / Acıdan Mutluluğa,Yokluktan Bolluğa, Hastalıktan Şifaya R Şanal
Ladybirds

» Kişisel Gelişim
» Parapsikoloji

Ocak 2009, 307 sayfa, ISBN: 9058170098

Bir insan neden sorunlarla karşılaşır ? (Neden hasta olur, yoksullaşır ya da yalnız kalır?)

a)Tanrı, ona bilinen ya da bilinmeyen bir nedenle ceza vermiştir (Alın yazısı)

)Şansız olduğu için karşısına hep yanlış insanlar çıkmıştır (Ne demekse?)

c)Havadan, sudan, aldığı gıdalardan, çok çalışmaktan, çok oturmaktan, mesleki nedenlerden ya da çocukken yaşadığı travmadan dolayı rahatsızlanmış olabilir

d)Irsi (genetik) nedenlerdendir yoksulluğu (Bir tür kader yani!)

e)Bilinmeyen nedenlerle yakalanmıştır bu illete (Hiç olmazsa nedeninin bilinmediği biliniyor)

f)Astroloji haritasındaki gezegenlerin yaptıkları açılarla ilgili olarak sorunlarla karşılaşmıştır

g)Hiçbiri ya da hepsi (Seç-beğen al!)

Doğru cevap “g” şıkkıdır Peki “neden” ve “nasıl”?

Kuantum Sıçrama bu sorulara yanıt veriyor

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com