![]() |
Mucize|Masal Ve Hikaye Özetleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mucize|Masal Ve Hikaye ÖzetleriMUCİZE ![]() ![]() ![]() Sally, küçük kardeşi George hakkında anne ve babasının konuşmalarını duyduğu zaman yalnızca sekiz yaşındaydı ![]() ![]() George'ın yalnızca çok pahalıya mal olacak bir ameliyatla kurtulma şansı vardı fakat bunun için yeterli paraları yoktu ![]() "Yalnızca bir mucize onu kurtarabilir ![]() Bu sözleri duyar duymaz, usulca kendi odasına yürüdü Sally ![]() ![]() ![]() ![]() Eczacının dikkatini çekebilmek için büyük bir sabırla bekledi ![]() çok yoğundu ve bir adama ilaçlarını nasıl kullanacağını anlatıyordu ![]() "Evet, ne istiyorsun söyle bakalım" dedi ![]() ![]() Sally "Kardeşim" dedi ![]() ![]() Eczacı Sally'e bakarak: "Anlayamadım" dedi ![]() "Şeyy, babam 'Onu ancak bir mucize kurtarabilir' dedi, bir mucize kaç paradır, bayım?" Eczacı Sally'e sevgi ve acımayla baktı bu kez: "Üzgünüm küçük kız, biz burada mucize satmıyoruz, sana yardımcı olamayacağım" dedi ![]() Sally o kadar kolay vazgeçmek istemedi ![]() ![]() ![]() "Bilmiyorum" dedi Sally ![]() ![]() ![]() ![]() ve onbir sent" dedi Sally ![]() kardeşini kurtarmak için gerekli olan mucize için yeterli bu para" dedi, iyi giyimli adam ![]() Adam bir eline parayı aldı, öteki eliyle de Sally'nin elini tutarak "Beni yaşadığın yere götürür müsün lütfen?" diye sordu ![]() ![]() ![]() için gerekli olan ameliyatı yapabilecek tanınmış bir cerrahtı ![]() Ameliyat başarıyla sonuçlanmış ve aile hiçbir ödeme yapmamıştı ![]() ![]() "Hâlâ inanamıyorum ![]() ![]() ![]() malolduğunu çok iyi biliyordu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mucize|Masal Ve Hikaye Özetleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mucize|Masal Ve Hikaye ÖzetleriMUCİZE Sally, küçük kardeşi George hakkında anne ve babasının konuşmalarını duyduğu zaman yalnızca sekiz yaşındaydı ![]() ![]() George'nin yalnızca çok pahalıya malolacak bir ameliyatla kurtulma şansı vardı fakat bunun için yeterli paraları yoktu ![]() "Yalnızca bir mucize onu kurtarabilir ![]() Bu sözleri duyar duymaz, usulca kendi odasına yürüdü Sally ![]() Kumbarasını gizlediği yerden çıkartarak içindeki paraları yavaşça yere dökerek saymaya başladı ![]() ![]() ![]() Eczacının dikkatini çekebilmek için büyük bir sabırla bekledi ![]() ![]() ![]() ![]() Sally "Kardeşim" dedi ![]() "Kardeşim çok hasta, bir mucize almak istiyorum ![]() Eczacı Sally'e bakarak: "Anlayamadım" dedi ![]() "Şeyy, babam 'Onu ancak bir mucize kurtarabilir' dedi, bir mucize kaç paradır, bayım?" Eczacı Sally'e sevgi ve acımayla baktı bu kez: "Üzgünüm küçük kız, biz burada mucize satmıyoruz, sana yardımcı olamayacağım" dedi ![]() Sally o kadar kolay vazgeçmek istemedi ![]() "Karşılığını ödemek için param var benim, bana yalnızca fiyatını söylemeniz yeterli" dedi ![]() Bu arada Sally ve eczacının yanında bekleyen iyi giyimli bey Sally'e dönerek "Ne tür bir mucize gerekiyor kardeşin için küçük hanım? diye sordu ![]() "Bilmiyorum" dedi Sally ![]() "Tek bildiğim, o çok hasta ve annem ameliyat olmazsa kurtulamayacağını söyledi ailemin de ameliyat için ödeyebilecekleri paraları yok ![]() "Onu ancak bir mucize kurtarabilir" deyince ben de paramı alıp buraya geldim ![]() "Peki, ne kadar paran var?" diye sordu iyi giyimli adam ![]() " Bir dolar ve onbir sent" dedi Sally ![]() "Ve dünyadaki tüm param bu!" "Bu iyi bir şans, küçük kardeşini kurtarmak için gerekli olan mucize için yeterli bu para" dedi, iyi giyimli adam ![]() Adam bir eline parayı aldı, ötekieliyle de Sally'nin elini tutarak "Beni yaşadığın yere götürür müsün lütfen?" diye sordu ![]() "Küçük kardeşini ve aileni tanımak istiyorum" dedi ![]() İyi giyimli adam Dr ![]() ![]() Ameliyat başarıyla sonuçlanmış ve aile hiçbir ödeme yapmamıştı ![]() ![]() "Hâlâ inanamıyorum ![]() ![]() Sally kendi kendine gülümsedi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|