![]() |
Murathan Mungan - Bilardo Topları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murathan Mungan - Bilardo ToplarıBilardo Topları Ayrıldığımız gündü ![]() Mutfaktaydık, buzdolabının yanında, kapısı açıktı, her şey bambaşka görünüyordu yüzüne vuran o soğuk ışıkta "Biliyor musun" dedin ![]() Epeydir aradığın bir şeyi bulmuş olmanın hem sevinci, hem keder veren gizi bir an için bulandırmıştı yüzündeki tedirginliği, kırgınlığı ![]() ![]() ![]() "Neye?" dedim, yan yanayken yaşadığımız ayrılığın adını sorar gibi "Neye?" "Bilardo toplarına" "Neden?" dedim ![]() "Yazgını hep başkalarının ıstakalarının insafına bırakıyorsun da ondan ![]() ![]() ![]() Bir uçurum gibi derinleşen sessizlik o an başlamıştı bile bizi birbirimizden uzaklaştırmaya ![]() ![]() Sonra iki arkadaşım geldi, birinin omzunda ağladım, hangisiydi şimdi hatırlamıyorum ![]() Sonra birlikte başka bir kente gittik, anlarsın ayrılığın ilk günlerinde o eve katlanamazdım, Sonra ben başka aşklara, sonra başka evlerin duvarlarına başka takvimler astım ![]() Şimdi ne zaman birinden ayrılsam ıstakaların sesi patlıyor kulaklarımda ardından bilardo topları dağılıyor dört bir yana ![]() ![]() ![]() Seni hatırlıyorum o soğuk ışıkta bir daha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir daha ![]() ![]() ![]() Murathan Mungan |
![]() |
![]() |
|