|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adı, duygular|masal, hikaye, konmamış, özetleri |
![]() |
Adı Konmamış Duygular|Masal Ve Hikaye Özetleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adı Konmamış Duygular|Masal Ve Hikaye Özetleri"Öylesine bir gündü benimki, öylesine olmayan ![]() Gizli ama kapaksız ![]() ![]() ![]() Merdivenleri hızla tırmandım, ağaca tırmanan küçük bir çocuk edasıyla ![]() ![]() ![]() Kapıyı usulca araladım, içeri girdim (tabiki anahtarım vardı) ![]() Odanın kapısını araladığımda yarı çıplak bir halde buldum onu, yine kolunda morluklar vardı ![]() ![]() ![]() "Kahretsin" dedim, yinemi aynı şeyi yaptın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elimi usulca boynuna doladım, kalçalarının altından diğer elimi geçirdim ![]() ![]() ![]() ![]() Kaldırmanın ağırlığıyla bu söylemim içimde kaldı, yorgundum zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha kaçıncı uyanmayışlardı, kaçıncı kendini vurmadan intihar etmeler, yükse dozda hüznü alıp hunharca bedenine enjekte etmeler! ![]() ![]() İçimden bunları geçirirken, banyodaydım, karşımda ayna ![]() O ve ben aynaya aksediyorduk, moraran vücudu aynada başka bir koyuluğa bürünmüştü ![]() ![]() ![]() Kendime yasladım, musluğu hızlı bir şekilde açtım, buz gibi su içimi soğutmuştu çoktan ![]() ![]() ![]() Oysa o hala baygındı, kendine gelememişti daha, hafif ateşi vardı ![]() ![]() ![]() ![]() Küveti yarısına kadar doldurdum, onu aniden küvete bırakırsam kesinlikle soğuğun dayanılmazlığıyla çığlık atacaktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğuktum, soğuyordum, soğuktuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nasıl, ne zaman, nerede anlayacaktın küçük kız ![]() ![]() ![]() Kendine gelmeye başlamıştı, önce küçük sayıklamalar, sonra kısık ve boğuk bir çığlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Durdum hayatın ortasında, akreple yelkovanın ortasında, yolların ortasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ne diyordum ya, ben düş olmuştum onunla beraber, soğuk su beni kendime getireceğine, uykuya sevk etmişti ![]() ![]() ![]() Bir zaman sonra "Merhaba Karanlık adam dedin", "Merhaba kurtarıcım, koyu karanlık düşlerimin prensi" ![]() ![]() ![]() Kendine gelmişti nihayet, usulca kalktık yerimizden, odasına götürdüm ve gardrobundan seçtiğim elbiseleri giydirdim kendimce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç bir tepki vermedi, sadece yüzünde belli belirsiz bir tebessüm vardı, koskocaman siyah gözleri bir kapanıp bir açılıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() "Neden yaptın bunu küçük kız"dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocaman gözlerini bana dikerek baktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutfağa geçtim, çayı demledim, ekmeğini kızarttım, beraber güzel bir kahvaltıyı paylaştık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gökay Birkan SUCAKLI - Adı Konmamış Duygular 17/09/2007 |
![]() |
![]() |
|