Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acele, aman, çine, gönder, masal

Aman Beni Acele Çine Gönder - Masal

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aman Beni Acele Çine Gönder - Masal

Aman Benİ Acele Çİne GÖnder

AMAN BENİ ACELE ÇİNE GÖNDER Hazret-i Süleyman aleyhisselamın yanında bir zat oturuyordu Ölüm meleği geldi ve o kimseye öyle bir baktı ki, kendisine korku ve ürperme geldi Bu gelenin kim olduğunu Süleyman aleyhisselam’dan sordu Ve ölüm meleği olduğunu öğrenince: “Ey Allah’ın peygamberi, ben ondan çok korktum Beni Çin’e gönder de, ondan uzakta olayım” dedi Hazret-i Süleyman aleyhisselam, rüzgara emrederek o kimseyi Çin’e gönderdi Biraz sonra ölüm meleği tekrar yanına geldi ve Süleyman aleyhisselam ölüm meleğine sordu: “Biraz önce buraya geldin baktın ve gittin Bu meraklı bakış ve aniden gidişinin sebebi neydi?” Ölüm meleği cevap verdi: “Burada yanınızda oturan bir kimsenin, ruhunu Çin’de almakla emrolundum Halbuki onu sizin yanınızda Kudüs’te görünce gayet şaşırdım ve hayret ettim Oysa o kimse sizden Çin’e gönderilmesini istedi ve sizde bu isteği kabul ederek onu Çin’e gönderdiniz Böylece bende aldığım emir gereğince Çin’e giderek onun ruhunu aldım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com