![]() |
Sizin Öykünüz|Masal Ve Hikaye Özetleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizin Öykünüz|Masal Ve Hikaye ÖzetleriSİZİN ÖYKÜNÜZ Buralara nasıl geldim? Bilmiyorum ![]() yaşadım? Gençlik hayallerim bunlar mıydı? Kesinlikle hayır! Şu anda yetmiş yaşındayım ve gençliğimden beri ilk defa kafam bu kadar berrak ![]() anlamaya mahkum mu? İşte yetmişindeyim ![]() sonuna geldik ![]() ![]() seyrettiğim "Braveheart" isimli filimden bir cümle hatırımda kalmış ![]() "Herkes ölür ama kaç kişi gerçekten yaşar ki?" İşte ben de herkes gibi ölüyorum ![]() ![]() ![]() Başıma gelecekleri bildiğimden olacak çıkmak istememişim herhalde ![]() Sonra sekiz yaşına kadar kreşlerde büyüdüm ![]() ama buruk ![]() ![]() ![]() yüzler her zaman vardır ama ya gerçek sevgi? İlk ve orta okulda içine kapanık bir yaşam, insanlardan kaçan, aşağılık kompleksli bir insan ![]() ![]() Tamamen dışa dönük, insanlarla ilişkilerde rahat, geçmişin izlerini taşısa da daha güvenli bir ben ![]() ![]() üniversite ![]() ![]() uyarak bir kız teğellerken (evlenecek birini bulmak için yapılan çabanın annemcesi) İpek'le tanıştım ![]() ![]() mutluyduk ![]() ![]() Küçük kıskançlıklar da oluyordu ![]() mezun olunca muradımıza erdik ![]() güzeldi ki ![]() ![]() ![]() ![]() benim evlenmemle mutlu olacağını düşünmüş ve o gün bu mutluluğu yaşamıştı da ![]() hedefle doldurmuştu: Torun ![]() ![]() İşler yolunda gittiği sürece hiç sorun olmadı ![]() etti ![]() monotonlaşmıştı ![]() ilişkisine girmiştik ![]() çiftleşme şeklinde seks ![]() ![]() Bir 18 Kasım günü saat 9:30'da Eser dünyaya geldi ![]() kadar tarih varken benim doğum günümde doğmuştu ![]() yüzünde bir gülümsemeyle yatarken yemyeşil gözleriyle bana bakıyordu ![]() ![]() hayatımıza girişi herkesi değiştirmişti ![]() mutlu anlarını yaşıyorduk ![]() torunuyla yakalamıştı ![]() ![]() büyüyordu ![]() baktık bizim kız okula başladı ![]() kelleşmeye, İpek de bir Türk kadını olarak kalçalarından yağlanmaya başlamıştı (Türk kadınlarının genel özelliği) ![]() İş hayatım fena değildi ![]() lanetliyordum ![]() ![]() atışıyordu ![]() ![]() sorumluluğu ile Eser'e gelecek hazırlıyordum ![]() kızdı ![]() ![]() yanlışlıkla bizim kızımız olmuştu ![]() istediğini yapardı ![]() tınmadı bile ![]() olmayan bir adama gitti ![]() başaramadım ![]() ![]() dizini dövermiş ![]() ![]() vurmadım ama sözlerimle beter ettim ![]() ![]() Benden ümitliydi ama ben onu hayal kırıklığına uğrattım ![]() beni ziyaret etti ve "Seni her şey için bağışladım, baba" dedi, sarıldı öptü ![]() ![]() kızgınlığımla mutluydum ![]() berraklığımı sana borçluyum ![]() ![]() İyi mi ettin be kızım? Eser'den üç yıl sonra Duygu doğdu ![]() halbuki çok korunuyorduk (öyle zannediyorduk) ![]() gibiydi ![]() ![]() Gerçi bunu şimdi anlıyorum ![]() ![]() Biz koca birer aptaldık ![]() götürdük ![]() ![]() ![]() ![]() kralıydım ![]() ![]() bir garipleşti, sonra menapoza girdi daha da garipleşti ![]() gibi geziyordu ![]() terfi ettim ![]() ![]() düşünerek torununun mezuniyetini bekliyordu ![]() seans sırasında Borsa'da kalpten gitti ![]() ![]() kadar seveni varmış? Sonunda emekli oldum ![]() lokal, TV üçgeninde geçiyordu ![]() başladı bende ![]() ![]() ibadet ediyorum ![]() dua ediyor ve altmışbeş yıldır arasıra aklıma gelen Tanrı'nın hayatının sonuna gelmiş ve tatmin edilmemiş arzularını cennetteki hurilere saklayan bir kulunu kabul edecek kadar hoşgörülü olmasını diliyorum ![]() propagandasına aldırmadı ve otuzuna kadar bekar kaldı ![]() sapsız o herifle evlendi ![]() İki sene önce İpek'i kaybettim ve ilk defa bu kadar çok ağladım ![]() ![]() ve bir insanoğlu daha kaybettiği varlığın değerini sonradan anlamıştı ![]() ![]() bulamadık, denemedik bile ![]() ![]() Alışkanlığın ve değişmezliğin o berbat etiketleri bizi mahvetmişti ![]() Şimdi orta okuldan hatırladığım o yalnızlıkla başbaşayım ![]() Dünya dönüyor, İnsanlar kaderin sillesini yemeye devam ediyorlar ![]() "Madem öyle acı çektirecektin, neden beni yarattın?" diye sık sık soruyorum ona ![]() önüne ![]() ![]() olacaktım ![]() ![]() aramıştım ![]() ![]() mutluluk aradığımı anlıyorum şimdi ![]() ayıp olacak diye bastırdım ![]() yaşasaydım ![]() ![]() adam ![]() ![]() senden özür diliyorum ![]() kahrolası gururumu yenemedim ve bunu sana söyleyemedim ![]() bunu istedim ama ben ifade edemedim ![]() duyacağına eminim ![]() ![]() ![]() kazazede gibi yaşadın, kazayla gittin ![]() biberonla süt verirken parmağımı yakalayışını hiç bir şey unutturamaz bana ![]() ![]() ![]() teşekkürler ![]() "İnsan kaderini değiştirme firsatı olduğunda gelecekten haber alır" derler ![]() buluyorsanız ve mutlu değilseniz, durun ve değiştirin ![]() istedikten sonra tüm evren onun gerçekleşmesi için iş birliği yapar ![]() Çoğunluğun yaşadığı bu senaryoyu yaşamamanız dileğiyle ![]() |
![]() |
![]() |
|