![]() |
Fısıltı|Masal Ve Hikaye Özetleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fısıltı|Masal Ve Hikaye ÖzetleriFISILTI VE TUĞLA Genç ve başarılı bir yönetici, yeni Jaguar'ıyla bir mahalleden hızlı bir şekilde geçiyordu ![]() aniden çıkabilecek çocuklara dikkat ediyordu ve bir şey gördüğünü sanarak yavaşladı ![]() hiç bir çocuk göremedi fakat, arabasının kapısına bir tuğla atıldığını farketti ![]() ![]() Arabadan indi, orada bulunan küçük bir çocuğu tuttu ve onu parketmiş bir arabaya doğru iterek bağırmaya başladı; "Bunu neden yaptın? Sen de kimsin, ne yaptığının farkında mısın?" İyice sinirlenerek devam etti: "Bu yeni bir araba ve atmış olduğun bu tuğla bana çok pahalıya malolacak ![]() "Lütfen efendim ![]() ![]() Eğer tuğlayı fırlatmasaydım kimse durmazdı" Parketmiş bir arabanın arkasına işaret ederken çocuğun gözyaşları çenesine süzülüyordu ![]() "Kardeşim kaldırımın kenarından yuvarlandı ve tekerlekli sandalyesinden düştü, ben onu kaldıramıyorum ![]() sandalyesine oturtmam için bana yardım eder misiniz? Benim için çok ağır ![]() bogazında büyüyen yumruyu zar zor da olsa yutkundu ![]() genci kaldırarak, tekerlekli sandalyeye geri oturttu ![]() ve yaraları sildi ve adamın ciddi bir yarası olup olmadığını kontrol etti ![]() Küçük çocuk genç yöneticiye dönerek "teşekkür ederim efendim, Tanrı sizden razı olsun" dedi ![]() kaldırımdan evine doğru götürmesini izledi ![]() geri dönmesi oldukça uzun sürmüştü ![]() ![]() Genç yönetici, kapıyı hiç tamir ettirmedi ![]() hayatını birisinin kendisine tuğla atmasını gerektirecek kadar hızlı yaşamaması gerektiğini hatırlatması için öylece bıraktı ![]() Tanrı, ruhunuza fısıldar ve kalbinize konuşur ![]() dinleyecek kadar zamanınız olmadığında ise, size bir tuğla fırlatır ![]() ![]() Tercihi siz yapın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|