Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bülbülün, güle, hicranı|masal, hikaye, özetleri

Bülbül'ün Gül'e Hicranı|Masal Ve Hikaye Özetleri

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bülbül'ün Gül'e Hicranı|Masal Ve Hikaye Özetleri

Nur-i Didem

Bir hasret türküsüdür dillendirdiğim Bir bülbülün güle hicranıdırYazmanın adı kolayda kalemin sevdasını kağıda tüllendirmekten daha zor olan ne olabilirNe; zaman hasretime teselli ne mevsimler özlemime gemİçimde biriktirdiğim sayfalara yazıyorum sana olan tüm güzel seslenişleriGecenin en demli vakitlerinde seni düşünmek kadar tatlı esen bir rüzgar yok başımdaZülüflerimin heyyulası her lahza seni zikrederken ne çok sevdiğimin farkına varıyor sen uyurken geceye seninle alakalı mahyalar yayıyorumGönlüme sığmayan bu hasret ateşini sınırlarımın dışına çıkarmadan için için yanarken bir kıvılcım gönderiyorum kırık dökük satırlardan

Enis-i Ruhum

Hiç bir söz seni anlatmaya kifayet bulamazken hiç bir satır işte bu benim sevdam diyemiyorSen karanlık gecelerimin tulu etmiş aydınlığısınHer gün özleminle bitirirken zamanı sana olan ateşim dünyayı yakacak kadar harlanıyor gönül şehrimdeHasretden talan olmuş şehrimin tüm kilitleri sana açılmışken bir bir her an seni kaybetmek korkusuyla ilmek ilmek geçiyor zaman boynumaBütün durağan duyguların kaidelerinden sıyrılıp soğuğun iliklerime kadar işlediği kör bir gecenin iskelesinde içimi, ruhumu, kalbimi, hülyalarım, hatıralarımı sevdanın kor yakıcılığı ile simanın yansıdığı odamda hasretimin sonsuzluğu ile ısıtıyorumNe güzel şeymiş seni sevmekNe güzel şeymiş sıcaklığını yüreğimde hissetmek

Gül-i Ranam

Nicedir hiç bir rüzgar bu kadar sert esmemişti Nicedir şarkılar bu kadar mızraplı vurmamıştı tın tınYıllar boyu her gelen acının karşısında dimdik durdumTahammül edip gülüp geçtimİlk defa kaybetmenin ağırlığı ile yanıyorumİlk defa tüm kalelerim çaresizlik içinde savunmasız Bana sorduğun olmazsa ne olacak sorusu üzerime öyle yıkılıyor ki hicranım amansız bir düşman gibi iki büklüm bırakıyor beniKoca bir iç geçirme, buğulanan bakışlar, boynu büküklüğüm, kırık döküklüğümGözlerim buğulu bakıyor ötelere medyun sana iştiyak içinde

Surûr-i Sinem

Rüzgarda savrulan yağmur damlaları gibi savruluyor yüreğimSensiz geçen mevsimlerim kış günlerim zemheriUmut çırpınan kanatlarında bekleyişlerin girdaplarında yürümüyor savruluyorumAnlıycan sensizliğin hiç bir tarifi yok benim gönül kitabımda

Sensiz bir dünyayı asla sevmiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com