|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
an|masal, değiştiren, hayatı, hikaye, özetleri |
![]() |
Hayatı Değiştiren An|Masal Ve Hikaye Özetleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayatı Değiştiren An|Masal Ve Hikaye ÖzetleriHAYATI DEĞİŞTİREN AN Lisede birinci sınıf öğrencisiydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün kitaplarını, eşofmanları, ayakkabılarını kucaklamış, evinin yolunu tutmuştu ![]() ![]() Kendi hesabıma, hafta sonu mahalle arası yapacağımız futbol maçından başka bir şey düşünmüyordum ![]() ![]() ![]() Gözlükleri gözünden fırlamış, biraz öteye düşmüştü ![]() ![]() İçim sızladı, koşup yardımına gittim ![]() ![]() ![]() "Sağol" dedi ve yüzünde teşekkür dolu çok güzel bir gülümseme belirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslına bakacak olursanız eğlenceli biriydi, "Bizimle maç yapmaya gelir misin?" teklifimi kabul etti ![]() Hafta sonu beraber takıldık, sadece ben değil arkadaşlarım da onu sevmeye başlamıştı ![]() Pazartesi sabahı okula giderken onu yine kucağında dev bir kitap yığınıyla gördüm ![]() ![]() Sonraki dört yıl içinde birbirimizin en iyi arkadaşı olduk ![]() Lise son sınıfta ise, üniversite düşünmeye başladık ![]() ![]() ![]() O doktor olacaktı, ben de futbol bursuyla işletme okuyacaktım ![]() ![]() Mezuniyet gelip çattığında, okul yönetimi Robert'ten törende bir konuşma yapmasını istedi ![]() ![]() Kızlar bakıp duruyordu, için için hafiften kıskanmadım desem yalan olur ![]() "Sen bu işin de hakkını en iyisinden verirsin, merak etme" dedim ![]() "Sağol" dedi, gülümsedi ![]() Kürsüye çıktı, kısa kesik küçük bir öksürük sonrası, konuşmaya başladı: -Bu mezuniyet günü, bizler için, şu ana gelinceye kadar karşımıza çıkan güçlükleri yenmemizde bize yardım eden insanlara teşekkür etme zamanıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Size bir hikaye anlatacağım ![]() ![]() ![]() Tanıştığımız ilk günü anlatmaya başladığında hayretle yanımdakilerin yüzüne baktım ![]() ![]() ![]() "Sağol, beni kurtardın ![]() ![]() Okulun en çalışkan, en beğenilen insanı, hayatının en zayıf anını anlatırken herkes soluğunu tutmuştu ![]() ![]() ![]() Anlık olayların gücünü hiçbir zaman azımsamayın ![]() ![]() ![]() ![]() Allah hepimize birbirimizin hayatını bir şekilde etkileyebilme gücü vermiş ![]() |
![]() |
![]() |
|