![]() |
Büyüyünce Senin Gibi Olacağım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyüyünce Senin Gibi OlacağımBirgün, çocuğum doğdu ![]() ![]() öğrendi ![]() ![]() Ve biraz büyüdüğünde, "Senin gibi olmak istiyorum baba" demeye başladı ![]() "Ben de büyüyünce senin gibi olacağım ![]() İşyerine telefon açıp, "Baba, eve ne zaman geleceksin?" diye sorardı sık sık ![]() ![]() vakit geçireceğimizden emin olabilirsin ![]() Yıllar öylece geçip gitti ![]() ![]() ![]() "Top için teşekkürler baba!" dedi, "Haydi oynayalım ![]() "Bu hafta sonu tamamlamam gereken işler var" dedim ![]() tamam mı?" "Tamam" dedi, fakat yüzündeki gülümseme eksilmedi ![]() baba" dedi, "ben de senin gibi olmak istiyorum ![]() Yıllar öylece geçip gitti ![]() üniversiteden mezun oldu ![]() söylemem gereken birşeyler vardı ![]() ![]() "Gel, şöyle biraz oturalım; sana diyeceklerim var ![]() gülümseyerek : "Arkadaşlara sözüm var baba" dedi ![]() misin bana? Sonra görüşürüz, oldu mu?" Yıllar öylece geçip gitti ![]() ![]() ![]() ise başka bir şehirde iyi bir iş bulmuştu, orada yaşıyordu ![]() telefon ettim ![]() giderelim" dedim ![]() ![]() bulabilirsem, gelirim ![]() ![]() görüşmeyi ben de istiyorum, baba ![]() zaman olur bilmiyorum, baba ![]() gerek ![]() ![]() emin olabilirsin ![]() Ve telefonu kapattığımda, oğlumun çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini anladım ![]() ![]() ![]() ![]() benzediğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|