|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ama|masal, aşk, hikaye, paylaşmaktır, özetleri |
![]() |
Aşk Paylaşmaktır Ama???|Masal Ve Hikaye Özetleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Paylaşmaktır Ama???|Masal Ve Hikaye ÖzetleriSoğuk bir kış akşamı, MacDonalds'ın kapısından içeri yaşlı bir amcayla teyze girmişler, bir masaya oturmuşlar ![]() kasaya gidip 1 hamburger,1 büyük boy patates ve bir büyük Cola almış ![]() yarısını teyzenin önüne koymuş,sonra bütün patatesleri tek tek sayarak onlarında yarısını teyzeye vermiş, sonra Cola kutusunu da ortaya koymuş, önce bir yudum kendisi içiyor sonra da teyze bir yudum alıyormuş ![]() bir kişilik yemeği ikisi yiyorlar zavallıcıklar diye onları izliyomuş ![]() hamburgerle patatesler olduğu gibi duruyor, kocasının afiyetle yemek yiyişini seyrediyor arada bir de Cola'dan bir yudum alıyormuş ![]() -Afedersiniz, ben sizi izlemekten kendimi alamadim lütfen izin verin size bir menü kendim ısmarlayayım ![]() Yaşlı amca: - Teşekkür ederiz ama biz halimizden memnunuz ![]() ![]() -Peki ama teyzeciğim, siz neden hamburgerinizi patateslerinizi yemiyorsunuz, neyi bekliyosunuz?Yaşlı teyze cevap vermiş : -Dişleri ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|