![]() |
Kısa Öyküler - Bebek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısa Öyküler - BebekBEBEK Kısa Öyküler - Bebek Genç kadın, bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi ![]() kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek, kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu ![]() Onun ipek yanaklarını daya doya öpmek ve cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde : "Dokunma bana ![]() ![]() ![]() ![]() "Beni okşamaya hakkın yok senin ![]() ![]() ![]() Kadın korkuyla irkilip etrafına bakındı ![]() Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu ![]() Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü ![]() Aman Allahım! ![]() ![]() konuşan oydu ![]() diye devam etti ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın, biraz olsun kendini toplayarak : "Çocuklarımız hep erkek oluyor" dedi ![]() "Onlar da güzel ama kız çocukları başka ![]() Bu yüzden seni öpmek istedim ![]() "Beni öpemezsin" diye ağlamaya başladı bebek ![]() "Benim de seni öpemeyeceğim gibi ![]() ![]() ![]() "Neden ?" diye sordu kadın ![]() Bebek, hıçkırıklara boğulurken : "Bunun sebebini bilmen gerekir" dedi ![]() "Düşünürsen mutlaka bulacaksın ![]() ![]() ![]() bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi ![]() Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu ![]() Aile dostları olan tanınmış doktor, odayı dolduran çiçeklerden bir tanesini vazodan çıkartıp kadına uzatırken : "Geçmiş olsun hanımefendi" dedi ![]() "Başarılı bir kürtajdı doğrusu ![]() Ha ![]() ![]() ![]() Cüneyt Suavi |
![]() |
![]() |
|