![]() |
Gözler|Masal Ve Hikaye Özetleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözler|Masal Ve Hikaye ÖzetleriGÖZLER Yıllar öncesi Kuzey Virginia'da çok soğuk bir kış akşamıydı ![]() ![]() ![]() Sonra uzaktan gelen hafif bir ses duydu buz tutmuş yolda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atlı yaklaşırken yaşlı adam atlıyla göz göze geldi ve ona "Bayım, bu yaşlı adamı nehrin öbür yakasına geçirir misiniz? Yürüyerek geçmem olanaksız görünüyor" dedi ![]() Atının dizginlerini çekip, durduran atlı, "Elbette" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() "Diğer atlıların da gözlerinin içine baktım ve benim durumumun onları hiç ilgilendirmediğini anladım ![]() ![]() Bu sıcak yorumlar atlıyı çok derinden etkiledi ![]() Sonra Thomas Jefferson* atının başını çevirdi ve Beyaz Saray'a doğru yol almaya başladı ![]() *A ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gözler|Masal Ve Hikaye Özetleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözler|Masal Ve Hikaye ÖzetleriYumi’nin Başına Gelenler Yumi çok sevimli bir kaplumbağaydı ![]() ![]() Fakat Yumi bugünlerde biraz durgundu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aklında bu düşüncelerle yürümeye başladı ![]() ![]() Yanına gelince “Ooo… Ne kadar çok ayağın var öyle… ![]() ![]() ![]() “Eğer senin kadar çok ayağım olsaydı, belki daha hızlı yürür, oyun yerine arkadaşlarım dağılmadan yetişirdim” dedi ![]() Sonra tırtılın yanından uzaklaştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz daha ilerledi ve ağacın altında dinlenmekte olan fili gördü ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün; tırtıl, tavşan ve fil Yumi’yi ziyarete gittiler ![]() ![]() Tüm bunları Yumi’ye uzatıp “Belki gerçek değil ama senin için yaptık” dediler ![]() Yumi, öyle çok sevinmişti ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama, o da ne ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yumi, yerden kalktıktan sonra “Evet istediğin şeyler bizde var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|