Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
, denize, iyilik, masal, yap

İyilik Yap Denize At – Masal

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İskoçya’da adı Fleming olan yoksul bir çiftçi yaşıyordu

Bir gün tarlada çalışırken bir çığlık duydu Hemen sesin geldiği yere koştu Beline kadar bataklığa batmış bir çocuk, kurtulmak için çırpınıp duruyor, yardım istiyordu Çiftçi, çocuğu bataklıktan çıkardı, ölümden kurtardı

Ertesi gün Fleming’in evinin önüne gelen gösterişli arabadan şık giyimli biri indi…

Çiftçinin kurtardığı çocuğun babası olarak kendini tanıttı ve “Oğlumu kurtardınız, size bunun karşılığını vermek istiyorum” dedi

Yoksul ve onurlu Fleming, “Kabul edemem” diyerek ödülü geri çevirdi Tam bu sırada kapıda çiftçinin küçük oğlu göründü, “Bu senin oğlun mu?” sorusuna çiftçi gururla, “Evet!” dedi

Kurtarılan çocuğun babası, “Gel seninle bir anlaşma yapalım” dedi “Oğlunu bana ver, iyi eğitim almasını sağlayayım Eğer karakteri babasına benziyorsa, ileride gurur duyacağın bir kişi olur

Bu konuşmalar sonunda Fleming’in oğlu iyi bir eğitim gördü Londra’daki St Mary’s Hospital Tıp Fakültesi’nden mezun oldu ve tüm dünyaya adını Pensilin’i bulan Sir Alexander Fleming olarak duyurdu

Bir süre sonra, aristokratın oğlu zatürreeye yakalandı Onu ne mi kurtardı?

Penslin!

Aristokratın adı: Randoloph Churchill

Oğlunun adı: Winston Churchill

Kurtaran doktor: Çiftçinin oğlu Sir Alexander Fleming

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com