|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
değeri, fazla, hikaye, istedikleri, kadının, olan |
![]() |
Değeri Fazla Olan Kadının İstedikleri Hikaye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Değeri Fazla Olan Kadının İstedikleri HikayeDeğeri Fazla Olan Kadının İstedikleri Hikaye Bir konuşma sırasında adamın biri kadının birine sormuş: ‘Nasıl bir erkek arıyorsun?’ Kadın bir süre sessiz kaldıktan sonra adamın gözlerinin içine bakarak sormus: ‘Gerçekten bilmek istiyor musun?’ Adam biraz isteksiz, ‘Evet’ demiş ![]() Ve kadın baslamış anlatmağa… ‘Bugün ve bu yaşta bir kadın olarak, bir erkeğe onun benim için benim kendime yapabilecegimden fazla ne yapabileceğini soracak konumdayım ![]() Kendi masraflarımı karşılayabiliyorum; bir erkeğin yada bir başka kadının yardımına gerek duymadan evimi idare ediyorum ![]() Böyle olunca, ‘Sen masaya ne koyuyorsun?’ sorusunu sorma konumundayım ![]() Adam kadına bakmış ![]() ![]() Kadın hemen bu düşünceyi düzeltmiş: ‘Sözünü ettiğim, para değil ![]() Ondan öte bir şey istiyorum ![]() arayan bir erkeğe ihtiyacım var ![]() Adam arkasına yaslanıp kollarını kavuşturarak kadından biraz d aha açıklama istemiş ![]() ‘Kendini zihnen mükemmelleştirmeye çalışan birini istiyorum, çünkü sohbet ve zihnen uyarılma arıyorum ![]() yok ![]() Ruhen mükemmelleşmeye çalışan birini arıyorum, çünkü dengesiz bir birleşmeye ihtiyacım yok ![]() Inananlarla inanmayanların bir araya gelmesi felakete yol açar ![]() Bir kadın olarak yaşadıklarımı anlayacak kadar duyarlı, ayağımı sağlam basmamı sağlayacak kadar güçlü bir erkek arıyorum ![]() Saygı duyabileceğim birini arıyorum ![]() onu saymam gerekir ![]() onunda bana dürüst ve açık olması gerekir ![]() Kendi işini , hayatını yürütemeyen adama boyun eğemem ![]() Boyun eğme konusunda sorunum yok… yeter ki buna değer biri olsun ![]() Tanrı kadını erkeğe eş ve yardımcı olarak yaratmış ![]() Kendine yardım edemeyen adama ben yardım edemem ![]() Kadın aklından geçenleri böyle döküverdikten sonra adama bakmış ![]() Adam yüz ünde şaşkın bir ifadeyle oturakalmışmış: ‘Çok fazla istiyorsun ![]() ![]() ‘Değerim çok fazla ![]() ![]() Değeri çok fazla olan bütün kadınlara… |
![]() |
![]() |
|