![]() |
Kırlangıç|Masal Ve Hikaye Özetleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırlangıç|Masal Ve Hikaye ÖzetleriKIRLANGIÇ Günlerden bir gün Kırlangıcın biri bir adama aşık olmuş ![]() -Ben seni çok seviyorum lütfen pencereyi açıp beni içeri al da birlikte yaşayalım ![]() Adam: -Olmaz alamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırlangıç tekrar: -lütfen pencereyi açıp beni içeri al birlikte yaşarız ![]() ![]() ![]() Adam yine: -Olmaz alamam ![]() ![]() ![]() ![]() Üçüncü ve son defa kus adamın penceresinin önüne konup adama tekrar şöyle demiş: -Lütfen beni içeri al ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam ona: -Git derhal başımdan! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırlangıçta bu cevap üzerine üzüntülü bir şekilde uçmuş ve uzaklara gitmiş ![]() ![]() Adam kırlangıç uzaklara gittikten sonra düşünmüş ve kendi kendine "Ben ne aptal, ne kadar akilsiz bir adamım, niye kırlangıçla birlikte kalmayı kabul etmedim? Ne güzel birlikte kalırdık demiş ve çok pişman olmuş, pişman olmuş ama iş işten geçmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Kırlangıçların ömrü 6 aydır ![]() ![]() ![]() Hayatta bazı fırsatlar vardır ömründe bir defa insanin eline geçer ve değerlendiremezsen uçup gider ![]() *** Dikkatli olun ![]() ![]() ![]() Farkında olun ![]() ![]() ![]() Kendinize bir sorun ![]() ![]() ![]() Acaba, siz kaç kırlangıç kovaladınız? Hiç geri çevirmediniz mi bugüne kadar size sunulan bir dostluğu? Hayatta bazı fırsatlar vardır ki, sadece bir kez karşımıza çıkar, değerini bilemezsek kaçıp giderler ![]() Ve asla geri gelmezler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kırlangıç|Masal Ve Hikaye Özetleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırlangıç|Masal Ve Hikaye ÖzetleriÖzgürlük Bir varmış bir yokmuş ![]() ![]() ![]() _Bir dolaşayım,belki bir şeyler bulurum ![]() ![]() Bir evin önüne gelmiş ![]() ![]() _Köpek kardeş,burada yenileçek bir şeyler var mı?Demiş ![]() Köpek: _Eger benimle birlikte yaşarsan hergün yemek yersin ![]() ![]() Köpegin boynunda yara izi varmış kurt sormuş: _Köpek kardeş boynun neden yara olmuş? _Sahipim beni tasma ile baglar,bu iz onun izi ![]() _Köpek kardeş ben açlıktan ölsem bile özgürlügümü hiç bir şeye degişmem!!!!!… |
![]() |
![]() |
|