![]() |
Küçük Kız|Masal Ve Hikaye Özetleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçük Kız|Masal Ve Hikaye ÖzetleriKÜÇÜK KIZ Evvel zaman içinde düşlerinin kadınıyla evlenmiş iri yarı bir adam varmış ![]() ![]() Küçük kız büyürken iri yarı adam ona sarılıp "Seni seviyorum küçük kız" dermiş ![]() Küçük kız hemen öfkelenir ve "Ben artık küçük bir kız değilim" diye yanıt verirmiş ![]() "Ama sen hep benim güzel küçük kızım olarak kalacaksın" şeklinde konuşurmuş ![]() ![]() "İri yarı adamı da daha yakından tanımaya başlamış ![]() ![]() "Seni seviyorum küçük kız" dermiş ![]() ![]() ![]() ![]() Koşmuş babasının yanına ve küçük kız yapacağı tek şeyi yapmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İri yarı adamın kalbi aralıksız atıyormuş, tüm bedeni artık işe yaramasa da ![]() ![]() ![]() "Seni seviyorum küçük kız, seni seviyorum" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Küçük Kız|Masal Ve Hikaye Özetleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçük Kız|Masal Ve Hikaye Özetleri![]() Küçük Kibritçi Kız… Bir yılbaşı gecesiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnız bir çocuk vardı ki gelip geçenler onun farkında değillerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yavrucağız da sanki donmuş, bir buz parçası kesilmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|