Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başkan, etti, kazanmiş, seçimi, ziyaret, öğrenciler, özgünü

SEÇİMİ KAZANMIŞ ÖĞRENCİLER BAŞKAN ÖZGÜN'Ü ZİYARET ETTİ

Eski 11-26-2009   #1
ALPARSLAN
icon111

18 Kasım günü yapılan Yenimahalle Okul Meclisi Başkanlığını kazanan Can Yusuf Bahadır Aksakal, yanına Meclis üyelerinden Burhan Atan ve Halil İbrahim Aktaş'ı da alarak mazbatasını alır almaz hızlı bir çalışma temposuna girdi
Şavşat Kaymakamı Salih Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük ile birlikte Köprüyaka Yatılı İlköğretim Bölge Okulunu ziyaret etti Kaymakam Altun'un çocuklara büyük ilgi gösterdiği gözlendi
İlimizdeki okullarda Okul Meclisi Başkanlığı Seçimleri yapılmaya devam ediyor 18 Kasım Çarşamba günü saat 1000?da Merkez Yenimahalle İlköğretim Okulunda "Okul Meclisi Başkanlığı" seçimi yapıldı
Doğa Derneği ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Bozayı Araştırma ve Koruma Projesi Kastamonu, Rize, Erzurum ve Artvin illerinde devam ediyor
Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, Artvinli işadamı Nihat Gökyiğit'ten Artvin Çoruh Üniversitesi için 3 milyon TL'lik destek sözü aldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com