Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Kampanya & Fırsat

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012, çocuklara, flo’dan, güzel, hediyesi, karne

Flo’Dan Çocuklara En Güzel Karne Hediyesi 2012

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Flo’Dan Çocuklara En Güzel Karne Hediyesi 2012

FLO’dan çocuklara en güzel karne hediyesi 2012

Çocuklar, yoğun bir eğitim-öğretim yılının sonrasında, dinlenme ve eğlenme sürecine giriyor

FLO bütün kış ders çalışıp karnelerini alan çocuklarınıza, onları mutlu edecek özel hediye alternatifleri sunuyor Üstelik işaretli ürünlerde ikinci ürün yüzde 50 indirimli

Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO’nun; çocukların renkli dünyaları, canlılıkları ve hayal güçlerinin zenginliğini yansıtan özel tasarımları, çocuklarına hediye almak isteyen anne ve babalar için birbirinden keyifli alternatifler sunuyor FLO, işaretli ürünlerde ikinci ürüne yüzde 50 indirim avantajıyla karne hediyesi almak isteyen aileleri bekliyor

Yaz trendlerini çocukların ayaklarına getiren FLO’nun 2012 yaz çocuk koleksiyonunda birbirinden güzel ve keyifli modeller yer alırken rengarenk tasarımlar, çocukların adımlarına renk katacak Çocuklar, süper kahramanların süslediği ayakkabılar ile sevdikleri karakterlerin peşinden gidecekler

Büyükleri kıskandıran harika tasarımlara sahip ürünler, en az büyüklerin ayakkabıları kadar çekici tasarımlarıyla hediye almayı çok seven çocukları mutlu edecek armağanlara dönüşüyor

İşaretli ürünlerde ikinci ürüne yüzde 50 indirim fırsatından yararlanın kendiniz ya da çocuğunuz için ikinci ürüne yüzde 50 indirimli sahip olun!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com