![]() |
Papatya Bileklik Yapımı |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Papatya Bileklik Yapımı![]() Malzemeler: Yaklaşık 19 tane 4mmlik küp boncuk ![]() Yaklaşık 38 tane 4mmlik yuvarlak boncuk ![]() 11 ![]() ![]() 12lik iğne ![]() Uzun bir ip ![]() ![]() ![]() Adım 1: İlkolarak 6 tane kum boncuğu ipe geçirip bağlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 2: 6 kum boncuğu bağladıktan sonra, tekrar iğne yardımıyla geriye dönüp, 3 kum boncuktan geçirip iğnemizi çıkartıyoruz ![]() ![]() Adım3: 9 kum boncuğu iğnemize geçiriyoruz ![]() ![]() Adım4: Şekildekigibi 2 kum boncuktan iğneyi geçirdikten sonra Merkez boncuğu(ortadabüyük olanı) geçiriyoruz ![]() ![]() Adım5: Merkez boncuğun her bir yanında 3’er tane kum boncuk olacak şekilde ayarlayın ![]() Adım6: 3 tane kum boncuğunu iğneye takın ![]() Adım7: İpimizigergin tutarak, son eklenen 3 kum boncuktan aşağıya doğru geçiriniz ![]() ![]() Adım8: Sonageldiğinizde 5 kum boncuğu iğnemize geçiriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Adım9: Busefer yanda kalan 3 kum boncuktan iğnemizi aşağıdan yukarıya doğrugeçiriyoruz ![]() ![]() Adım10: Geçirmişolduğunuz 3 kum boncuktan sonra, 3 veya 4 mmlik yuvarlak boncuğumuzugeçirip yanındaki 3 kum boncuktan çıkartıyoruz ![]() ![]() ![]() Adım11: Şekilde görüldüğü gibi, yuvarlak boncukların tepeceklerini 5li kum boncukla saracağız ![]() ![]() Adım12: 5’litepeceğin şekildeki tümseğini yapmak için, ilk 2 kum boncuktan iğneyigeçirin ![]() ![]() ![]() Sonunda ipimizi düğümleyip boncukların arasından geçirip ipinizi kaybedin ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|