![]() |
Ferrari’sini Satan Bilge - Robin S. Sharma |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Ferrari’sini Satan Bilge - Robin S. SharmaFerrari’sini Satan Bilge (The Monk Who Sold His Ferrari) Kalabalık mahkeme salonunun tam ortasında çökmüş haldeydi ![]() ![]() Onu 17 yıldır tanıyordum ![]() ![]() ![]() Şimdi ise Büyük Julian kalp krizi geçirmiş, çaresiz bir bebek gibi yerde kıvranıyor ve deli gibi sarsılıyordu ![]() Bütün bunlar üç seneden fazla bir zaman önce yaşanmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birgün ofisimin kapısı yavaşça açıldı ![]() ![]() “İşimi elimden almaya niyetli hızlı bir avukat herhalde”diye düşündüm ![]() Genç adam sevdiği bir öğrencisini izleyen Buda gibi gülümseyerek bana bakmayı sürdürdü ![]() “Tüm konuklarına böyle mi davranırsın John, hele sana mahkeme salonlarının sırrını öğreten birine” “Julian?Bu sen misin? İnanamıyorum! Gerçekten sen misin?” Güçlü kahkahası kuşkularımı doğruladı ![]() ![]() ![]() Kitap Künyesi Yazar: Robin S ![]() Yayınevi : GOA Basım Yayın Çeviren: Osman Özkan Sayfa Sayısı: 200 Türü: İnsan ve Toplum- Kişisel Gelişim ISBN: 975906407-3
![]() |
|