![]() |
Yüzyılın Gaflarını Biliyor Muydunuz?! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzyılın Gaflarını Biliyor Muydunuz?!Yüzyılın gaflarını Biliyor muydunuz?! # "Faul, faul!! Yok ya, faul değilmiş, sanırım ben gaza gelmişim ![]() ![]() ![]() # "Bugün baktım gazetelere kimse yazmamış, ben de yazmamışım ![]() ![]() ![]() # "96'lı yıllar ne güzeldi ![]() ![]() ![]() # Kazım Kanat: Görüşlerine katılıyorum ![]() Ahmet Çakar: Saçmalıyor muyum? Görüşlerime katılıyor musun? KK: Saçmalıyorsun ![]() ![]() ![]() # "En sevdiğim futbolcu şu panço denilen oğlan, pançu mu o ![]() ![]() ![]() # "İbrahim'i boşaltmaya çalışıyoruz ![]() ![]() ![]() # "Eee, tabi sevgi olayı Ercan ![]() ![]() ![]() # "Hocam sıcak giriyor ![]() ![]() ![]() # "You ![]() ![]() ![]() # "Milli takımımıza resmen büyüsüz bir değnek değmiş durumda ![]() ![]() ![]() # Abidin Aydoğdu, Danimarka-Fransa maçını anlatırken, Zidane koşarken topa basar ve düşer: "Evet Zidane'dan fantastik hareketler ![]() ![]() ![]() # Ömer Üründül: Vay vay vay vay vay ![]() ![]() ![]() Spiker Yalçın Çetin: Hem de ne vay! (BJK-Gençlerbirliği maçında bir pozisyondan sonra) # "Beşiktaş bu akşam bir golu üç puanla aldı!" (Ercan Taner, "Beşiktaş üç puanı bir golle aldı" demek istiyor) # Yanlış karar veren hakemi seyirciler protesto eder: "Bu dünyadaki en yalnız insanlar hakemlerdir sevgili seyirciler, bu dünyanın her yerinde böyledir ![]() # "Ve Michael Jordan bugün futbolu bıraktı!!!" (SkyTürk spor haberleri sunucusu) FIFA kapansın! # Ziya Şengül: Benim yorumuma göre, goldü o ![]() Adnan Aybaba: Kitapta kural var, kitaba göre faul ![]() ZŞ: Ben o kitaba da inanmıyorum ![]() AA: Olur mu abi? O zaman Ziya Abi'nin kuralı olur ![]() ZŞ: Ben bu kuralı kabul etmiyorum ![]() AA: FIFA belirliyor ![]() ZŞ: FIFA'yı da tanımıyorum ![]() ![]() Serhat Ulueren: Ben de ofsayta karşıyım o zaman! ![]() ![]() # "Bu saç modeliyle annemin elmalı pastasını andırıyor ![]() ![]() ![]() # 8-0'lık İngiltere maçında 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yüzyılın Gaflarını Biliyor Muydunuz?! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzyılın Gaflarını Biliyor Muydunuz?!Kameramanlar tasidigimiz elbiseyi çekmiyor ki kamerayi alta koyup iç organlarimizi çekmeye çalisiyor ![]() ![]() ![]() Ebru Destan: Bana göre 20 yasina kadar herkes teenage'dir (teenage, 13-19 yaş arası gençlerle ilgili demektir ![]() ![]() ![]() ![]() Zaga'da bir seyirci: Do you speak Turkish? Ebru Destan: Ayip ayip, önce Türkiye'de Türkçe konusmasini ögren! ![]() ![]() -"Zaten her zaman ya onu bana soruyorlar ya da bana onu soruyorlar ![]() ![]() ![]() -"Kafanda onu hirs et ![]() ![]() ![]() -"Seyretmedim, görmedim ama gördügüm kadariyla söylüyorum gol degildi ![]() ![]() ![]() -"Sehpaya benziyor ama bunun ayakta durabilitesi yok! ![]() ![]() Pinar Altug (Eline boyamasi için tutusturulan raftan bahsediyor) -"Hazir olduktan sonra 'hazirim' deyin, gong sesini duyduktan sonra yarismaya baslayabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Metin Uca: Yol yapiminda kullanilan 4 tekerlekli araç, D biir, ikii? Yarismaci: Drayder! ![]() ![]() Metin Uca: Bir örümcek tarafindan isirilip üstün güçleri olan bir kahramana dönüsen çizgi film kahramani, Ö biir, Ö ikii, Ö üüç? Yarismaci: Örry Potter! ![]() ![]() Metin Uca: Akdeniz'de yasayan saldirgan bir köpekbaligi türü,"C"harfi? Yarismaci: Caws! ![]() ![]() Neco: Ne is yapiyorsunuz? Yarismaci: Su an issizim Neco bey ![]() ![]() ![]() Neco: Harika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Biri beni çagirtip dört saat bekletse, yarim saat sonra giderdim! ![]() ![]() Bitirim Pokemonlar (Pokemon çizgi filminden, e tabi Türkce dublajla) *Kiz: Kabutolar Pikaçu'yu öldürdü! ![]() ![]() *Erkek ve ana karakter olmasi muhtemel kisi: Allah belalarini versin,kitapsizlar, namussuzlar! ![]() ![]() *Diken saçli kisi: Haci sen ne diyorsun bu ise yaa, adam kral çikti? *Ana karakter: O, benim üstat yaa, iyi heriftir ![]() ![]() ![]() -"Uzaya bizim borumuz çikmis! ![]() ![]() -"Müzikte tek eksigim opera ![]() ![]() ![]() Sunucu: Hilal hanim, takip mesafesi nedir peki? Hilal Cebeci: Takip mesafesi sey, simdi mesela ben su an 40 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sunucu: Hilal hanim, bu durumda Istanbul Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir! -"Evet sevgili seyirciler, ikinci tura baslamadan önce birinci tura basliyoruz ![]() ![]() ![]() Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim ve ben öyle her arkadasimi içime alan biri değilimdir!!! (Deniz Akkaya) İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz ![]() ![]() ![]() ![]() Teniste en iyi hareketlerden biri, topu fileyi yalayarak atmaktır ![]() ![]() ![]() Mozart dinlemiyorum ama Türkiye'ye gelirse konserine mutlaka giderim ![]() Alpay arka ayağını burktu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu tokat olayından sonra hayata bakış açım değişti, artık her şeye daha pozitif bakıyorum ![]() ![]() ![]() Coly, top diye Hasan'a vurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sigara öldürür ve eğer ölürseniz hayatınızın önemli bir parçasını kaybedersiniz ![]() ![]() ![]() Chicago'ya gelmek istedim çünkü Chicago 52 eyaletimizden biri ![]() ![]() ![]() Not 1: Amerika'daki eyalet sayısı50, Not 2: Chicago eyalet değil Ben şimdi parçayı Cengiz'in bana öğrettiği gibi okumadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annem hakikaten çok kaliteli bir sanatçı annesi ![]() ![]() ![]() Belçikalılar sahada 4-4-2 şeklinde dizilmişler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|