|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
babasını, çocuğun, kurtardı, soğukkanlığı, yaşındaki |
![]() |
8 Yaşındaki Çocuğun Soğukkanlığı Babasını Kurtardı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 8 Yaşındaki Çocuğun Soğukkanlığı Babasını Kurtardı.İlkokul öğrencisi 8 yaşındaki Jago, direksiyon başında komaya giren babasının hayatını bakın nasıl kurtardı İngiltere'de ilkokul öğrencisi 8 yaşındaki Jago Geighton, direksiyon başında komaya giren babasının hayatını kurtardı ![]() Olay Cleveland'taki, Somerset yakınlarındaki M5 otoyolu üzerinde meydana geldi ![]() ![]() ![]() ![]() Telefonda 8 yaşındaki oğlunun sesini duyan anne Mey, şaşkınlığı atlattıktan sonra polisi arayarak yardım istedi ![]() ![]() Babasının komaya girmesine rağmen soğukkanlılığını koruyan Jago, aracın nevigasyon sistemini kullanarak polisi yönlendirdi ![]() ![]() Yaklaşık 10 dakika sonra ulaşan ambulans, diyabet hastası baba Neil'e ilk yardımda bulunarak hastaneye kaldırdı ![]() Polis, 8 yaşındaki Jago'nun son derece soğukkanlı davrandığını ve olaydan sonra Atari oynamaya devam ettiğini açıkladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak ALINTIDIR |
![]() |
![]() |
![]() |
8 Yaşındaki Çocuğun Soğukkanlığı Babasını Kurtardı. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 8 Yaşındaki Çocuğun Soğukkanlığı Babasını Kurtardı.vay be çocuğa bak sen ben çıLdırırdım heralde bi de kendim bayıLırdımm |
![]() |
![]() |
|